English 中文 Deutsch Español — Français  — Italiano 日本語 한국어 Português ру́сский

 

Het is moeilijk te geloven dat 2017 alweer voorbij is. Gelukkig kun je 2018 goed beginnen, door terug te kijken op onze negen populairste blogs van het afgelopen jaar!

1. Het nieuwe recenseren

Recensies zijn een essentieel onderdeel van de manier waarop vertrouwen is opgebouwd binnen de Airbnb-community. Begin 2017 genereerde een aankondiging over wijzigingen in de manier van recenseren veel buzz op de blog.

2. Je gids voor succesvol verhuren op Airbnb

Afgelopen januari vroegen we een aantal succesvolle verhuurders voor tips over het aanbieden van vijf-sterren gastvrijheid voor hun gasten. Dit zijn de dingen die zij doen om hun ruimte te laten stralen, geïnspireerd te blijven en nog veel meer.

3. Laat je advertentie opvallen in de zoekresultaten

Begrijpen hoe zoekresultaten precies werken is altijd een belangrijk onderwerp geweest, voor zowel gasten als verhuurders. In deze populaire blog geven we een paar tips over hoe je kunt opvallen in de zoekresultaten.

4. Zo zorg je ervoor dat je gasten zich altijd welkom voelen – vijf tips van The Senior Nomads

In 2013 hebben Debbie en Michael hun huis verkocht en zijn ze op reis gegaan. Sindsdien verbleven ze in meer dan 135 verschillende Airbnb’s en hebben ze lezingen gehouden op Airbnb Open. Hier kun je hun adviezen lezen over het creëren van een geweldige ervaring voor jouw gasten.

5. Statistieken die jou verder helpen

Nadat we een paar updates hadden gemaakt voor het dashboard voor verhuurders hebben we deze post geplaatst, waarin we je rondleiden door de wondere wereld van onze nieuwe en heldere statistiek. Kom erachter waarom we deze wijzigingen hebben doorgevoerd en hoe je ze kunt gebruiken om je doelen als verhuurder te bereiken.

6. Kalender-updates: Zo wordt verhuren nog makkelijker

Op nummer zes staat een blogpost uit juli over de aanpassingen die we aan de kalender hebben gemaakt. Als je het toen misschien gemist hebt, kun je nu dit populaire bericht bekijken om te zien hoe je dubbele reserveringen kunt voorkomen, je beschikbaarheid voor een heel jaar kunt bekijken en herinneringen kunt toevoegen om je agenda bij te werken.

7. Zo kun jij je gasten helpen te begrijpen wat ze bij jou kunnen verwachten

Het beheren van de verwachtingen van je gasten is een belangrijke voorwaarde voor jouw succes als verhuurder. In deze blogpost uit augustus lees je tips over hoe je jouw gasten kunt voorbereiden op hun verblijf.

8. Tips voor Verhuurders: Verhuren op de Lange Termijn

Gasten die voor een langere periode blijven hebben vaak andere behoeften dan gasten die een paar nachtjes blijven. In deze blog leggen de Duitse Superhosts Florian en Theresa in tien heldere punten uit hoe zij ervoor zorgen dat lange verblijven een succes worden.

9. Inzicht in het annuleringsbeleid voor gasten

Als je nog niet hebt gekeken hoe de annuleringsvoorwaarden gevolgen hebben voor jou als verhuurder, dan is het misschien tijd om deze post uit mei eens te lezen.