English Español中文 Deutsch Français Italiano日本語 한국어 русский Português Nederlands

We voegen continu nieuwe functies toe voor ervaringen.  Hieronder vind je vijf functies die jij kunt gebruiken om het organiseren van ervaringen te vergemakkelijken en om meer reserveringen aan te trekken.

Meerdere ervaringsmomenten. Dankzij deze functie kun je je ervaring meerdere keren per dag aanbieden. Hierdoor krijg je meer beschikbaarheid en vergroot je de kans op reserveringen. Dit kan een goede functie zijn om in te schakelen als je alleen op bepaalde dagen van de week in de gelegenheid bent om ervaringen te organiseren. Voeg op die dagen meer ervaringsmomenten toe om het meeste uit je beschikbaarheid te halen. Je kunt hierdoor ook te weten komen welke tijdstippen populair zijn. Het is bovendien een handige functie als iemand je helpt bij het organiseren van je ervaringen. 

Filters en weergaveopties van de kalender. Gebruik bij het toevoegen van ervaringsmomenten en beschikbaarheid de weergaveopties van je kalender. Deze functie maakt inzichtelijk hoe je geplande ervaringen zich tot elkaar verhouden. Door een filter toe te passen op de kalender kunnen hosts met meerdere ervaringen zelf bepalen welke ervaringsmomenten er getoond worden. 

Meer talen. Wist je dat je jouw productdetailpagina (PDP) in andere talen kunt vertalen? Dit is een goede optie als je een ervaring aanbiedt die niet afhankelijk is van taal, zoals een concertbezoek of een optreden. Het is ook handig als je zelf meerdere talen spreekt, en je ervaring in deze talen zou kunnen aanbieden. Een PDP met meerdere talen kan je markt vergroten en geeft je de kans om meer reserveringen binnen te halen.

Taaleisen voor gasten. Overweeg deze functie ook in te schakelen als je een PDP hebt met meerdere talen, maar je ervaring maar in één taal aanbiedt. Hierdoor weten gasten in welke taal de ervaring wordt georganiseerd. Door dit vooraf duidelijk te maken, zorg je voor de juiste verwachtingen bij je gasten. Dit voorkomt negatieve recensies.

Ervaringen laten overlappen Dankzij deze functie kunnen ervaringen met elkaar overlappen, of het nou om twee keer dezelfde ervaring gaat of om twee verschillende ervaringen. Dit is handig als je een co-host hebt en de beschikbaarheid van je ervaring wilt vergroten door op hetzelfde tijdstip meerdere ervaringen te organiseren. Zo kun je tijdens drukke perioden meer reserveringen aannemen. Deze functie kan alleen worden ingeschakeld door een accountbeheerder (als je die hebt). Denk je dat je ervaring baat heeft bij deze functie? Laat het weten aan degene die je account beheert. 

Probeer deze functies eens in te zetten voor jouw ervaring. Experimenteer en ontdek hoe ze je kunnen helpen jouw taken makkelijker te maken en meer reserveringen aan te trekken.