中文EnglishDeutschEspañolFrançaisItaliano —  日本語한국어Portuguêsру́сский

Een jaar geleden lanceerden we het Superhost programma om buitengewone gastvrijheid te vieren, en in die korte tijd hebben meer dan 86.600 verhuurders de Superhost status bereikt. Op dit moment laten 58.000 verhuurders trots hun badge zien! Elke verhuurder en elke accommodatie is uniek, en elke Superhost geeft op geheel eigen wijze invulling aan de details. Maar wat alle Superhosts met elkaar gemeen hebben is dat ze streven naar perfectie in de communicatie, betrokkenheid, tevredenheid van gasten en verhuurderservaring.

Om deze mijlpaal te vieren, hebben we de Superhost startpagina vernieuwd, waar je alles kunt leren en ontdekken over het programma. Laney en Brent uit Portland (Oregon) zijn de Superhosts die worden uitgelicht op deze pagina—kom kijken en ontdek wat ze zo geweldig maakt. We hebben ook een filmpje voor je, waarin we het verhaal vertellen van vijf Superhosts die echt het verschil maken. Ontmoet Bianca, Dora, Troy, Vonnie en Ray en ontdek de diverse en oprechte gastvrijheid van onze wereldwijde community.

Al deze verhuurders genieten van de exclusieve extra’s die de Superhost-status met zich meebrengt, zoals de badge op hun profiel waardoor ze makkelijk herkenbaar zijn, een reiscoupon van $100 zodat ze voor de verandering eens kunnen genieten als gast, priority-ondersteuning door onze klantenservice, een zoekfilter waardoor ze makkelijker gevonden worden door reizigers en exclusieve evenementen zoals ontmoetingen met Airbnb managers en nieuwe productlanceringen.

Het is ontzettend veel werk om je gasten te voorzien van een geweldige ervaring. Je hoeft natuurlijk geen Superhost te zijn om een goede verhuurder te zijn. Maar het geeft ons een ontzettend goed gevoel om te zien hoeveel mensen hun uiterste best doen voor hun gasten en om de status van Superhost te bereiken. Daarom vieren we alle creativiteit, inspanning, empathie en passie van deze enorme community. Ontzettend bedankt, voor alles wat je doet!