English中文DeutschEspañolFrançaisItaliano日本語한국어Portuguêsру́сский

We kijken er al het hele jaar naar uit dat jij een bezoek brengt aan ons festival voor gastvrijheid: kom naar Airbnb Open. Dit jaar zal de wereldwijde community van verhuurders samenkomen in Los Angeles, op Airbnb Open LA. We willen je ontzettend graag ontmoeten, zodat we kunnen leren van jouw ideeën en ervaringen.

Op Airbnb Open delen we onze ervaringen tijdens Q&A-sessies, praten we tijdens de koffie over verhuren en kunnen korte, toevallige ontmoetingen leiden tot mooie gesprekken en vriendschappen. Door al deze gesprekken en discussies verzamelen wij inzichten die van onschatbare waarde zijn voor onze ingenieurs, onderzoekers, ontwerpers en klantenservice-specialisten: jouw inzichten zorgen voor een nog betere toekomst.

Tijdens Airbnb Open 2015 in Parijs, hebben we beloofd om een aantal veranderingen en verbeteringen door te voeren die geïnspireerd zijn op jouw ideeën. Hieronder kun je lezen hoe jouw feedback door ons is omgezet in concrete veranderingen en voorzieningen:

  • Een profielfoto en telefoonnummer voor elke reiziger. Reizigers zijn verplicht om een recente pasfoto en telefoonnummer op te geven, voordat ze contact met jou kunnen opnemen. Als een reiziger een foto upload waarop niet duidelijk een gezicht te zien is, dan vragen wij om het nog een keer te proberen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je altijd contact op kan nemen met je gasten en dat je ze kan herkennen bij aankomst.
  • Direct berichten versturen in het Community Centrum. We hebben het hele jaar gesprekken gevoerd met mensen via het Community Centrum, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om ideeën uit te wisselen en nieuwe vriendschappen met andere verhuurders op te bouwen. Als je iemand ontmoet via een bepaalde discussie of op een evenement zoals Airbnb Open, dan kun je elkaar directe berichten sturen zodat je aantekeningen kan delen en het gesprek meteen voort kan zetten.
  • Taggen op maat en nieuwe steden chatrooms in het Community Centrum. We hebben 18 nieuwe chatrooms toegevoegd aan de Steden sectie van het Community Centrum en je kunt nu tags toevoegen zodat je gesprekken makkelijk terug kan vinden. Door deze toevoegingen kun je makkelijker gesprekken zoeken, die relevant zijn voor jou en voor je plaatselijke community.
  • Een Airbnb-introductie voor nieuwe gasten. Je vertelde ons dat het voor nieuwe gasten niet altijd duidelijk is hoe Airbnb precies werkt. Wanneer gasten zich nu aanmelden voor hun eerste verblijf, dan krijgen ze een gemakkelijk te begrijpen beschrijving van wat het betekent om te verblijven in echte huizen, van echte mensen. We voegen dit toe zodat iedereen weet wat de verwachtingen zijn naar elkaar toe, wat kan leiden tot gelukkigere gasten en betere beoordelingen.
  • Je huisregels vallen nu meer op, zodat gasten ze eerst zullen lezen voordat ze reserveren. Jouw huisregels zijn belangrijk, omdat ze ervoor zorgen dat de verwachtingen helder en duidelijk zijn en omdat je gasten zelf laat beoordelen of jouw verhuurstijl aansluit bij hun behoeften. Met dit idee in ons achterhoofd, hebben we jouw huisregels meer op de voorgrond gezet, zodat gasten ze kunnen lezen en ermee akkoord gaan voordat ze een reservering maken.
  • Labels voor advertenties die ‘Klaar voor Zakenreizen’ zijn. Advertenties die aan de voorwaarden voldoen hebben nu een Klaar voor Zakenreizen-label gekregen in de zoekresultaten. Dit kan ervoor zorgen dat jouw advertentie extra aandacht krijgt van reizigers die op zoek zijn naar geschikte accommodatie tijdens hun zakenreis.

We zijn ontzettend dankbaar voor jouw creativiteit en we hopen dat deze nieuwe voorzieningen een verbetering voor je zullen zijn. Verder hopen we heel erg dat je er dit jaar bij kan zijn! Airbnb Open LA zal plaatsvinden van 17-19 november in Los Angeles, in het prachtige Californië. Op het festival willen we onze verhuurders in het zonnetje zetten – met inspirerende lezingen, interessante performances en unieke mogelijkheden om de fantastische wijken van LA te verkennen. Het is een speciale gelegenheid om samen na te denken over de toekomst van gastvrijheid.

We kunnen niet wachten om je in november te ontmoeten in Los Angeles!