Καθώς η Airbnb εξελίσσεται για να καλωσορίζει περισσότερους οικοδεσπότες διαφορετικών τύπων στην πλατφόρμα, το πρόγραμμα Superhost θα εξελίσσεται ταυτόχρονα. Σήμερα, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες αλλαγές και θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε καθώς εργαζόμαστε για να καταστήσουμε το πρόγραμμα ακόμα πιο περιεκτικό και αποδοτικό. Δείτε τι νέο υπάρχει:

Διευρυμένα κριτήρια

Θέλουμε να υποστηρίξουμε οικοδεσπότες που παρέχουν μακροπρόθεσμες διαμονές, γι’ αυτό αλλάξαμε τα κριτήρια των 10 διαμονών. Για τους οικοδεσπότες που προσφέρουν περισσότερες μακροπρόθεσμες διαμονές (όπου οι επισκέπτες συχνά μένουν για περισσότερες από 30 μέρες κάθε φορά), είναι σχεδόν αδύνατο να ικανοποιήσουν τα κριτήρια για τουλάχιστον 10 διαμονές σε έναν χρόνο. Έτσι, θεσπίσαμε νέα κριτήρια. Τώρα, αν φιλοξενείτε 100 διανυκτερεύσεις το χρόνο (με τουλάχιστον 3 διαμονές), μπορείτε να έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την ιδιότητα του Superhost. Για οικοδεσπότες που δεν προσφέρουν μακροπρόθεσμες διαμονές, δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Έτσι, οι οικοδεσπότες μπορούν πλέον να επιτύχουν ή να διατηρήσουν την ιδιότητα του Superhost αρκεί να φτάσουν έναν από τους παραπάνω στόχους.

Ταυτόχρονα, εξετάζουμε πώς μπορούμε να κάνουμε τα κριτήρια πιο προσιτά για όσους από εσάς διαχειρίζεστε πολλαπλές ιδιοκτησίες και έχετε μεγαλύτερο όγκο διαμονών. Ακούσαμε τις ανησυχίες σας και εργαζόμαστε για την προσαρμογή του προγράμματος ώστε να αναγνωριστεί η εξαιρετική φιλοξενία που προσφέρετε. Μπορείτε να περιμένετε περισσότερες ενημερώσεις για το θέμα αυτό το 2019.

Μια νέα αρχική σελίδα

Μπορεί να παρατηρήσετε κάποιες αλλαγές στη σελίδα Superhost. Την ενημερώσαμε για να απαντήσουμε σε ορισμένες συνηθισμένες ερωτήσεις και να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα πλεονεκτήματα του προγράμματος Superhost.

Μάρκετινγκ σε επισκέπτες

Παρουσιάζουμε επίσης μια νέα σελίδα σχετικά με τους Superhost, για τους επισκέπτες. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι οι ταξιδιώτες της Airbnb γνωρίζουν πόσο ξεχωριστοί είναι οι Superhost. Τώρα, όταν βλέπουν το σήμα Superhost στο προφίλ ενός οικοδεσπότη, θα κατανοούν καλύτερα τι σημαίνει η κορυφαία φιλοξενία που είναι γνωστό ότι παρέχουν οι Superhost.

Μείνετε συντονισμένος/η

Το να καταστήσουμε το πρόγραμμα Superhost πιο προσιτό σε εσάς, δηλαδή την κοινότητα των επαγγελματιών οικοδεσποτών της Airbnb, είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας. Επί του παρόντος, εργαζόμαστε πάνω στις αλλαγές και θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Μείνετε συντονισμένος/η.