Kako se Airbnb bude razvijao i radio na širenju svoje zajednice koja uključuje različite tipove domaćina, razvijat će se i program Superhost. Danas ćemo vam predstaviti neke novosti te ćemo vas i dalje obavještavati o svemu što radimo da bismo privukli sve više korisnika u ovaj program te ih nagrađivali za njihov trud. Ovo su novosti:

Promijenjeni kriteriji

Želimo pružiti podršku domaćinima koji goste primaju samo na dulje boravke, pa smo promijenili uvjet od minimalno 10 rezervacija. Domaćinima koji imaju samo dugoročne rezervacije (kad gosti često borave u smještaju više od 30 dana uzastopno) gotovo je nemoguće zadovoljiti kriterij od najmanje 10 rezervacija godišnje. Stoga smo uveli nove kriterije. Sada vrijedi sljedeće: ako ostvarite 100 noćenja godišnje (uz minimalno tri rezervacije), možete ostvariti pravo na stjecanje statusa Superhosta. Za domaćine koji nemaju dugoročne rezervacije neće biti nikakvih promjena. Domaćini sada mogu steći ili zadržati status Superhosta pod uvjetom da zadovolje jedan od kriterija.

Istodobno razmatramo kako možemo prilagoditi kriterije za one koji upravljaju većim brojem smještaja i imaju znatno veći broj rezervacija. Uzeli smo u obzir vaše komentare i radimo na prilagodbi programa kako bi vaš izniman trud koji ulažete u pogledu ugošćivanja bio nagrađen. Više novosti možete očekivati u 2019.

Nova početna stranica

Možda ćete primijetiti neke izmjene na stranici za Superhostove. Izmijenili smo je kako bismo odgovorili na neka česta pitanja i pružili više pojedinosti o prednostima koje donosi status Superhosta.

Izraženija marketinška komunikacija prema gostima

Također smo pripremili potpuno novu stranicu o Superhostovima namijenjenu gostima. Želimo da putnici na Airbnbu budu svjesni značaja Superhostova. Kada vide oznaku Superhosta na profilu domaćina, odsad će bolje razumjeti u čemu je posebnost Superhostova i vrhunskih usluga koje oni pružaju.

Pratite naše obavijesti

Naš je prioritet, među ostalim, da vama, Airbnbovoj zajednici profesionalnih domaćina, približimo program Superhost. Trenutno radimo na nekim izmjenama i uskoro ćemo vas obavijestiti o novostima. Pratite naše obavijesti.