EnglishDeutschEspañolFrançaisItaliano日本語한국어Português

Sinds de lancering van het Community Centrum in november zijn we op zoek gegaan naar de beste manier om al jullie feedback, inzichten en ideeën te kunnen implementeren. Om het Community Centrum zo nog beter en makkelijker te maken, zodat jij op het platform nog eenvoudiger met andere verhuurders kan praten. Het resultaat mag er zijn—jouw Community Centrum 2.0, zeg maar.

Wat is er nieuw aan?

Nog beter design en nieuwe functies

Als onderdeel van het vernieuwde Community Centrum hebben we een paar nieuwe functies gelanceerd zodat je belangrijke informatie nog eenvoudiger kan zoeken, delen en ontdekken:

  • Vernieuwde chatrooms: Je hebt ons veel feedback gegeven over de discussie-chatrooms en we hebben ze aangepast en de categorieën toegevoegd waar jij om hebt gevraagd. We houden het aantal chatrooms laag, maar willen je aanmoedigen om tags toe te voegen aan de verschillende berichten om ze op deze manier te specificeren.
  • Tags: Voeg tags per onderwerp toe zodat mensen ze makkelijk kunnen volgen en vinden—we laten de populaire en meestgelezen onderwerpen zien op de startpagina van het Community Centrum. Je kunt ook een bepaald onderwerp volgen zodat je een bericht krijgt als er nieuwe inhoud is geplaatst.
  • Top Bijdragers: We zijn zo ontzettend blij met onze actieve en betrokken Community van verhuurders en wij willen ervoor zorgen dat je geweldige bijdragen aan de Community de waardering krijgen die ze verdienen—daarom zie je een nieuw gedeelte voor Top Bijdragers op de startpagina. Ben je een nieuwe verhuurder? Gebruik dan dit gedeelte om een Community expert te vinden.
  • Directe berichten: Wil je een andere verhuurder een privé-vraag stellen? Je kunt nu een direct bericht sturen aan andere Community-leden via het Community Centrum.

Meer over Airbnb

In het Community Centrum kun je meer informatie en nieuws over Airbnb vinden. Zo kun je blog posts (zoals deze!), webinars en video’s van ons team vinden.

Meetups Georganiseerd door Verhuurders

Of je nu de verhuurders en gasten in je stad wilt leren kennen, of op zoek bent naar andere reizigers die ook Airbnb gebruiken: verhuurders kunnen nu meetups organiseren en meedoen aan Airbnb Meetups over de hele wereld.

We zullen deze updates ook introduceren in 18 nieuwe steden en we lanceren het Community Centrum in het Koreaans, Nederlands en Japans. 환영합니다! Welkom! ようこそ!

We hopen dat je het het Community Centrum bezoekt en laat ons weten wat je ervan vindt!