English Español中文 Deutsch Français Italiano日本語 한국어 русский Português Nederlands

Heb je een website voor je onderneming? Overweeg dan om de reserveringstool in te sluiten. Deze tool geeft je de mogelijkheid om het aantal reserveringen voor je ervaring te verhogen doordat er gereserveerd kan worden via een andere website. 

Het kan nuttig zijn voor je ervaring om deze tool te installeren. Dit zijn de redenen om het te doen:

Centrale locatie: Als je ook via je eigen website reserveringen ontvangt, ben je waarschijnlijk veel tijd kwijt aan een algemene kalender die de verschillende platformen die je gebruikt combineert. Door deze tool toe te voegen, verschijnen reserveringen die via je website worden gemaakt direct op je kalender op Airbnb. Dat scheelt je werk. 

Kwaliteitserkenning: Potentiële gasten begrijpen dat ervaringen van Airbnb bepaalde kwaliteits- en veiligheidsnormen naleven. Dit verhoogt het gevoel van vertrouwen, en dus ook de waarschijnlijkheid dat ze bij je reserveren.

Verzekering: Alle reserveringen via deze tool worden gedekt door de Experience Protection Insurance. 

Gemakkelijk te installeren. Ga als volgt te werk om de tool aan je website toe te voegen: 

  1. Je vindt de reserveringstool onder ervaring bewerken, of door op delen te klikken op je ervaringspagina.
  2. Geef aan of de widget horizontaal of verticaal moet worden weergegeven op je website. Kies je voor horizontaal, dan krijg je de mogelijkheid om een titel, informatie en een afbeelding toe te voegen.
  3. Kies je voorkeurstaal en valuta. 
  4. Bekijk een voorbeeld van alle wijzigingen die je aanbrengt. 
  5. Kopieer de HTML-code. 
  6. Plak de code in je website op de plek waar je wilt dat de reserveringstool verschijnt. Zorg ervoor dat deze locatie ten minste 300 pixels breed is.

Als je de tool bovenaan je pagina plaatst, is de kans het grootst dat er gereserveerd wordt door potentiële gasten. Test de tool op een mobiel apparaat.