Vi har fået en fantastisk mulighed for at skabe en rejsedokumentar med vores egne Airbnb-medlemmer!

Så… hjælp os med at fortælle de bedste historier og oplevelser ved at dele din! Det behøver ikke være Airbnb-relateret, men alle historier skal handle om enten at rejse eller om at være vært.

Send din historie eller spørgsmål til stories-dk@airbnb.com eller til mig på peter.alsted@airbnb.com. Alle historier er velkomne! Og du er også meget velkommen til at sende videooptagelser.

HVILKE HISTORIER LEDER VI EFTER?

Vores ambition er at finde frem til de mest spændende, hjerteskærende, underholdende, inspirerende, mærkelige, forandrende, sjove og magiske historier derude!

Hold dig ikke tilbage – der er ingen forkerte historier. En forelskelse, en farlig ekspedition eller et møde der forandrede dit liv. Jo mere rå, ærlige og ægte historierne er, desto bedre.

HVORFOR PRODUCERER VI DOKUMENTAREN?

For fem år siden hjalp Airbnb med at revolutionere den måde vi rejser på ved at lancere en online platform med adgang til spændende mennesker og de mest fantastiske steder verden har at byde på.

Nu er det tid til at dokumentere denne rejserevolution og alle de fantastiske oplevelser, der er kommet ud af platformen. Det er tid til at vise, hvordan det at rejse kan forandre verden til det bedre.

Vi glæder os til at høre din historie!

Mvh

Peter Alsted og The Airbnb Team

Venligst send alle historier som tekst eller video til stories-dk@airbnb.com, eller til mig på peter.alsted@airbnb.com.

* Vær opmærksom på, at du skal kunne være afslappet foran et kamera, og at vores lille, næsten usynlige (og meget sjove!) produktionshold vil følge dig i et par dage, i så fald din historie vælges ud. Og, at dette ikke er en reklame men en dokumentar.