English中文DeutschEspañolFrançaisItaliano日本語한국어Português ру́сский

Het is je waarschijnlijk al opgevallen dat de pagina ‘Advertentie Beheren’ een nieuwe look heeft — met de laatste update is het nu nog makkelijker voor jou om toegang te krijgen tot de functies die je het meest gebruikt. Dat is slechts een van de veranderingen die wij hebben gemaakt om jou te helpen tijd te besparen.

Er zijn ook updates doorgevoerd in de secties Voorzieningen en Ruimtes. Vul de ontbrekende details in zodat jij je potentiële gasten een nauwkeurige en goede beschrijving van je accommodatie kan geven. Dat kan je gasten helpen om te bepalen of jouw ruimte past bij hun reis en hun wensen, en het bespaart jou een hoop moeite. Jij kan meer tijd besteden aan verhuren en minder tijd aan het beantwoorden van vragen over je advertentie.

Dit zijn zeven simpele stappen die jij nu kunt nemen om het meeste uit deze updates te halen:

1. Definieer je ruimte

Is de badkamer privé of gedeeld? Is jouw ruimte een boetiekhotel of een woning? Nu kun je reizigers een duidelijker beeld van jouw accommodatie geven.

2. Verifieer je voorzieningen

Bekijk de lijst met bijgewerkte voorzieningen om ervoor te zorgen dat het precies beschrijft wat jij en jouw ruimte op dit moment te bieden hebben. Dit is een geweldige kans om ervoor te zorgen dat alle voorzieningen die je hebt belooft (zoals WiFi, een föhn, enz.) werken en beschikbaar zijn voor je gasten.

3. Extra voorzieningen toevoegen

Je kon potentiële gasten altijd al laten weten of jij een keuken beschikbaar stelde. Maar nu kun je nog specifieker worden en kun je reizigers laten weten dat jouw ruimte beschikt over alle basisbenodigdheden voor het koken (potten, pannen, olie, zout en peper) en kun je aangeven of je servies, bestek, een koffiezetapparaat, een oven en een fornuis hebt. Het zijn dit soort kleine nuanceverschillen die ervoor zorgen dat je opvalt in de zoekresultaten; bijvoorbeeld voor gasten die een weekendje weg gaan en uitgebreid willen koken voor het hele gezin.

4. Aantrekken van reizigers met families

In ongeveer 23% van alle zoekopdrachten op Airbnb wordt gezocht naar accommodaties die kindvriendelijk zijn. Jij kan opvallen bij deze groeiende groep reizigers door passende voorzieningen aan te bieden en weer te geven in jouw advertentie; denk daarbij aan een badje, wieg, kinderstoel of aanbevelingen voor een betrouwbare oppas.

5. Zorg voor de logistiek

Sta jij gasten toe om koffers af te geven voordat ze kunnen inchecken? Zijn langdurige verblijven toegestaan? Leven er huisdieren in het pand? De checklist voor logistiek helpt je om dit soort dingen helder en overzichtelijk te maken.

6. Help reizigers met speciale behoeften

Deze nieuwe sectie helpt reizigers met een handicap, of een speciale behoefte, om een accommodatie te vinden waar zij prettig en comfortabel kunnen verblijven. Zijn er speciale handvatten in jouw douche? Zijn er trappen naar de ingang van je woning? Dit soort details kun je hier toevoegen.

7. Veiligheid is het belangrijkste

Het verstrekken van dingen zoals een brandblusser, rookmelder en een EHBO-kit kan ervoor zorgen dat gasten zich meer op hun gemak voelen. Nu kun je in je advertentie heel eenvoudig reclame maken voor al deze extra veiligheid.