Airbnb-medstifterne Brian Chesky, Joe Gebbia og Nathan Blecharczyk deltog i festen for at lykønske de 12 Superhosts og deres gæster personligt.

At opnå Superhost-status er en utrolig bedrift, der vidner om fremragende gæstfrihed, lydhørhed og fokus på detaljer. At indfri de høje krav er en kæmpe sejr. Det er endnu mere imponerende at fortsætte med at indfri de høje krav.

Faktisk har færre end 100 personer opretholdt uafbrudt Superhost-status, siden programmet blev indført for fem år siden. Det er omkring 60 måneder med nul aflysninger og femstjernede omtaler. Vi besluttede hos Airbnb, at det fortjente en fest.

I marts inviterede vi 12 af de mest pålidelige Superhosts til Airbnb’s hovedkvarter i San Francisco i Californien for at fejre deres succes som vært. De blev mødt af et skilt ved arrangementet: “Du har været vært for hele verden. Nu er det vores tur til at være vært for dig.” Det siger det hele.

Se nogle billeder af festen nedenfor, og følg med i vores opdateringer. Arrangementet var så sjovt, at vi planlægger at være vært for flere Superhost-fejringer i fremtiden. I mellemtiden skal alle jer, der er Superhosts, have tak.Airbnb-medarbejderen Johanna Desbordes byder Superhosts og deres gæster velkommen til Airbnb’s hovedkvarter i San Francisco.

Johanna udleverede Superhost-nåle og navneskilte og viste gruppen rundt i Airbnb’s hovedkvarter, som omfatter møde- og konferencerum, der er modelleret efter rigtige opslag. Johanna var den perfekte rundviser: Hun og hendes mand, Gian, er selv Superhosts, og de mødtes første gang, da Joh var gæst i Gians hjem i Italien for 7 år siden.Superhosten Kitty står uden for sit hjem væk fra hjemmet.

Ser det bekendt ud? Superhost Kitty og hendes mand holdt hinanden i hænderne over en kopi af deres Airbnb-opslag, en hytte med “svampekuppel” i Californien, på fjerde sal i Airbnb’s hovedkvarter i San Francisco.Medstifter og produktchef Joe Gebbia; medstifter, adm. direktør og leder for netværket Brian Chesky; Superhost Mary Sledd; medstifter, CSO og bestyrelsesformand for Airbnb Kina Nathan Blecharczyk.  

Alle Airbnb’s tre medstiftere deltog i begivenheden for at lykønske og takke Superhosts. En Superhost med sin personlige gæstebog.

Superhosts modtog personlige gæstebøger som gave og tak.Superhosten Janna (venstre) modtager sin personlige gæstebog af Airbnb’s Laura Chambers, som er leder for det team, der tager sig af boligværter og Superhosts.Superhosten Ash viser sin personlige gæstebog til Airbnb’s Joe Gebbia og andre gæster.