Airbnb:n perustajat Brian Chesky, Joe Gebbia ja Nathan Blecharczyk osallistuivat juhliin onnitellakseen 12:ta supermajoittajaa ja heidän vieraitaan henkilökohtaisesti.

Supermajoittaja-statuksen saavuttaminen on uskomaton saavutus, joka edustaa erinomaista vieraanvaraisuutta, reagoivuutta ja yksityiskohtien huomioimista. Sille tasolle pääseminen on valtava saavutus. Korkean tason säilyttäminen on vielä vaikuttavampaa.

Itse asiassa alle 100 henkilöä on säilyttänyt supermajoittaja-statuksensa sen jälkeen, kun ohjelma otettiin käyttöön viisi vuotta sitten. Noin 60 kuukautta viiden tähden arvosteluja ilman peruutuksia. Me Airbnb:llä päätimme, että sitä pitää juhlia.

Maaliskuussa kutsuimme 12 pisimpään toiminutta supermajoittajaa Airbnb:n pääkonttoriin San Franciscoon juhlimaan heidän menestystään majoittajina. Tapahtumassa heitä tervehti kyltti: “Olette majoittaneet maailmaa. Nyt meidän on aika majoittaa teidät.” Se kertoo kaiken!

Tutustu alla oleviin kuviin juhlista ja pysy ajan tasalla. Tapahtuma oli niin hauska, että aiomme järjestää jatkossa lisää supermajoittaja-juhlia. Tällä välin kiitämme teitä kaikkia supermajoittajia.Airbnb:n työntekijä Johanna Desbordes toivottaa Supermajoittajat ja heidän vieraansa tervetulleiksi Airbnb:n pääkonttoriin San Franciscoon.

Johanna jakoi supermajoittaja-pinssejä ja nimilappuja ja vei ryhmän tutustumaan Airbnb:n pääkonttoriin, jossa on oikeiden kohteiden mukaan mallinnettuja kokoushuoneita. Johanna oli täydellinen henkilö oppaaksi: hän ja hänen aviomiehensä Gian ovat itse supermajoittajia, ja he tapasivat ensimmäisen kerran, kun Joh oli vieraana Gianin kotona Italiassa 7 vuotta sitten.Supermajoittaja Kitty seisoo lomakotinsa ulkopuolella. 

Näyttääkö tutulta? Supermajoittaja Kitty ja hänen miehensä ottivat toisiaan kädestä Kaliforniassa sijaitsevan Airbnb-kohteensa, “sienikupumökin”, jäljennöksen yläpuolella Airbnb:n San Franciscon päämajan neljännessä kerroksessa.Perustajajäsen ja tuotantopäällikkö Joe Gebbia; Perustajajäsen, toimitusjohtaja ja yhteisöjohtaja Brian Chesky; supermajoittaja Mary Sledd; ja perustajajäsen, palvelupäällikkö ja Airbnb Chinan hallituksen puheenjohtaja Nathan Blecharczyk.  

Kaikki kolme Airbnb:n perustajaa tulivat tapahtumaan onnittelemaan ja kiittämään supermajoittajia. Supermajoittaja räätälöidyn vieraskirjansa kanssa.

Supermajoittajat saivat räätälöidyn vieraskirjan lahjaksi ja kiitokseksi.

Supermajoittaja Janna (vasemmalla) ottaa vastaan räätälöidyn vieraskirjansa Airbnb:n Laura Chambersilta, joka johtaa kohteista, majoittajista ja supermajoittajista huolehtivaa tiimiä.

Supermajoittaja Ash esittelee räätälöityä vieraskirjaansa Airbnb:n Joe Gebbialle ja muille vieraille.