Airbnb-grunnleggerne Brian Chesky, Joe Gebbia og Nathan Blecharczyk deltok personlig på festen for å gratulere de 12 Superhostene og gjestene deres.

Det å oppnå Superhost-status er en utrolig prestasjon, en som representerer fremragende gjestfrihet, respons og et øye for detaljer. Å oppfylle denne standarden er en stor seier. Å fortsette å møte den høye standarden er enda mer imponerende.

Faktisk har færre enn 100 personer opprettholdt Superhost-status etter at programmet ble introdusert for fem år siden. Det er rundt 60 måneder med null kanselleringer og femstjerners anmeldelser. I Airbnb bestemte vi oss for at det fortjente en fest.

I mars inviterte vi tolv av de mest ansette Superhost-vertene til Airbnbs hovedkvarter i San Francisco, California, for å feire sin suksess som vert. Et skilt møtte dem på arrangementet: “Dere har vært vert for verden. Nå er det på tide for oss å være vert for dere.” Det sier alt!

Ta en titt på noen bilder av festen nedenfor, og følg med – dette arrangementet var så morsomt at vi planlegger å være vert for flere Superhost-feiringer i fremtiden. I mellomtiden sier vi en stor takk til alle dere som er Superhosts.Airbnb-ansatt Johanna Desbordes ønsker Superhosts og deres gjester velkommen til Airbnbs hovedkvarter i San Francisco.  

Johanna ga ut Superhost-nåler og navnelapper og ledet gruppen på en omvisning i Airbnbs hovedkvarter, som inkluderer møte- og konferanserom modellert etter faktiske utleiesteder. Johanna var den perfekte personen til å fungere som turguide: Hun og mannen hennes, Gian, er Superhosts selv, og de møttes første gang da Joh var gjest i Gians hjem i Italia for 7 år siden.Superhost Kitty står utenfor hjemmet sitt borte fra hjemmet.

Ser dette kjent ut? Superhosts Kitty og mannen hennes holdt hverandre i hendene over en kopi av sitt Airbnb-utleiested, en “soppkuppell”-hytte i California, i fjerde etasje av Airbnbs hovedkvarter i San Francisco.Medgrunnlegger og CPO Joe Gebbia; Medgrunnlegger, administrerende direktør og leder for fellesskapet Brian Chesky; Superhost Mary Sledd; og medgrunnlegger, CSO, og formann for Airbnb China Nathan Blecharczyk.

Alle tre av Airbnbs medgrunnleggere ble med på arrangementet for å gratulere og takke Superhosts. En Superhost med sin tilpassede gjestebok.

Superhosts mottok personlig tilpassede gjestebøker som en gave og takk.Superhost Janna (t.v.), mottar sin tilpassede gjestebok fra Airbnbs Laura Chambers, som leder teamet som tar seg av verter for hjem og Superhosts.

Superhost Ash viser sin personlige gjestebok til Airbnbs Joe Gebbia og andre gjester.