Airbnb-grundarna Brian Chesky, Joe Gebbia och Nathan Blecharczyk deltog i festen för att personligen gratulera 12 superhosts och deras gäster.

Att uppnå superhost-status är en otrolig prestation, som representerar utmärkt gästfrihet, lyhördhet och uppmärksamhet för detaljer. Att nå upp till denna höga standard är en stor prestation. Att fortsättningsvis upprätthålla denna höga standard är ännu mer imponerande.

Faktum är att färre än 100 personer har bibehållit sin superhost-status sedan programmet startade för fem år sedan. Det innebär ungefär 60 månader utan avbokningar och med femstjärniga omdömen. På Airbnb kom vi fram till att det förtjänade en fest.

Under mars månad bjöd vi in 12 av våra mest erfarna superhosts till Airbnbs huvudkontor i San Francisco, Kalifornien, för att fira deras framgångar som värdar. En skylt välkomnade dem vid evenemanget: “Ni har varit värdar för världen. Nu är det dags för oss att vara värd för er.” Det säger allt!

Ta en titt på några foton från festen nedan och håll ögonen öppna – det här evenemanget var så roligt att vi planerar att vara värdar för fler superhost-fester i framtiden. Under tiden tackar vi er alla som är superhosts.Airbnbs medarbetare Johanna Desbordes välkomnar superhosts och deras gäster till Airbnbs huvudkontor i San Francisco.  

Johanna delade ut superhost-märken och namnetiketter och ledde gruppen på en rundtur i Airbnbs huvudkontor, vilket inkluderar mötes- och konferensrum skapade med verkliga Airbnb-boenden som förebild. Johanna var den perfekta personen att guida denna rundtur: Hon och hennes man, Gian, är själva superhosts, och de träffades första gången när Joh var gäst i Gians hem i Italien för sju år sedan.Superhost Kitty står utanför sitt hem när hon är hemifrån.

Ser det här bekant ut? Superhost Kitty och hennes make höll varandra i handen ovanför en kopia av deras Airbnb-boende, en stuga i form av en “svampkupol” i Kalifornien, på fjärde våningen i Airbnbs huvudkontor i San Francisco.Medgrundare och CPO Joe Gebbia; medgrundare, VD och Head of Community Brian Chesky; superhost Mary Sledd; och medgrundare, CSO, och ordförande för Airbnb China Nathan Blecharczyk.

Alla tre av Airbnbs medgrundare deltog i evenemanget för att gratulera och tacka alla inbjudna superhosts. En superhost med sin anpassade gästbok.

Alla superhosts fick personliga gästböcker som gåva och tack.Superhost Janna (vänster) får sin anpassade gästbok från Airbnbs Laura Chambers, som leder teamet som tar hand om värdar för boenden och superhosts.Superhost Ash visar sin personliga gästbok för Airbnbs Joe Gebbia och andra gäster.