English  Español  中文 —  Deutsch  Français  Italiano — 日本語  한국어  русский   Nederlands

Het annuleren of wijzigen van je ervaring kan de plannen van je gasten ontzettend in de war brengen. Van hosts wordt verwacht dat ze de beschrijving en beschikbaarheid van hun ervaring up-to-date houden.

Nauwkeurigheid

Een nauwkeurige beschrijving vormt de basis voor een succesvolle ervaring — negatieve beoordelingen van gasten zijn vaak gebaseerd op onvervulde verwachtingen. Op basis van de beschrijving van de host van de ervaring in de advertentie, weten gasten wat ze kunnen verwachten. Hierin staat wie de ervaring organiseert, de locatie, wat precies wordt aangeboden, hoe lang de ervaring is en wat gasten zullen gaan meemaken of doen. Alleen gasten die via Airbnb reserveren, kunnen een ervaring bijwonen.

Annuleringsbeleid

Zodra een reservering is bevestigd, vertrouwen gasten erop dat hosts voor hun behoeften zorgen en zich aan afspraken houden. Houd er rekening mee dat gasten onmiddellijk datums kunnen reserveren die beschikbaar zijn gemaakt in je kalender. Dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de datums die zijn gemarkeerd als beschikbaar, ook de datums zijn waarop je tijd en ruimte hebt voor het organiseren van de ervaring. Voor het annuleren van een reservering kun je een boete krijgen van maximaal $500 en je account kan worden opgeschort. Voor meer informatie over het annuleringsbeleid van Airbnb kun je dit artikel lezen in ons Helpcentrum.