Sinds de lancering van Groepen in 2013 hebben we gemerkt hoe belangrijk het is voor jullie om in contact te komen met andere verhuurders. Want verhuurder zijn betekent vooral aandacht hebben voor andere mensen: je gasten. Wij weten dat jij een plek nodig hebt waar jij en andere verhuurders elkaar kunnen ontmoeten. Of je nu praat over het krijgen van meer reserveringen, om je verhaal te delen over de aankomst van een lastige gast, of om te ontdekken hoe reistrends van invloed zijn op andere verhuurders in de buurt, een plek om ervaringen en adviezen te delen kan je ontzettend helpen.

Daarom zijn we zo zo blij met de lancering van het Community Centrum, een nieuw platform waar je meer gedetailleerde gesprekken kan hebben met verhuurders van over de hele wereld. Dit nieuwe platform zal Groepen vervangen, en dit zijn een aantal van de geweldige nieuwe functies:

  • Zoek naar gesprekken—Je hebt de mogelijkheid om, tussen alle andere gesprekken in het Community Centrum, de informatie te vinden die jij nodig hebt.
  • Gepersonaliseerde aanbevelingen—We zullen de gesprekken uitlichten die voor jou relevant kunnen zijn, gebaseerd op de taal die je spreekt en de locatie van je advertentie.
  • Populaire onderwerpen—Iedereen kan berichten van andere verhuurders aanbevelen, en wij zorgen ervoor dat de meest populaire tips, onderwerpen en reacties makkelijk terug te vinden zijn.
  • Erkenning voor de beste bijdragen—De meest actieve deelnemers zullen erkend worden en extra aandacht krijgen.

Op dit moment vinden er al gesprekken plaats in het Community Centrum tussen verschillende verhuurders die in dezelfde stad wonen en verhuurders die elkaar vanuit de hele wereld online ontmoeten. Momenteel is het Community Centrum beschikbaar in het Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans en Portugees. Maar dit is slechts het begin. In de komende maanden lanceren we nieuwe talen en nieuwe functies. En we zullen je blijven vragen om feedback, zodat jij het Community Centrum kan gebruiken zoals dat voor jou het beste is.

Dus ga naar het Community Centrum en plaats je eerste bericht! Verhuurders over de hele wereld kijken er ontzettend naar uit.