Op dit moment zijn we met duizenden verhuurders uit meer dan 100 landen bij elkaar gekomen in Parijs, waar we drie dagen lang onze wereldwijde community ontmoeten, tijdens allerlei workshops, avonturen en feestjes door de hele stad. We hebben ook een paar nieuwe functies, services en community projecten gelanceerd. Bekijk hieronder wat er nieuw is.


Meer geld, minder werk met Slimme Tarieven

blog SmartPricing

De juiste prijs voor je advertentie kan met de tijd veranderen: reistrends veranderen, grote evenementen die naar de stad komen en nieuwe verhuurders die advertenties aanbieden in de buurt. Daarom zijn we zo ontzettend blij met de bètaversie van Slimme Tarieven, die vanaf januari beschikbaar is voor verhuurders over de hele wereld. Je hebt daarmee de mogelijkheid om je prijs automatisch aan te passen aan de vraag, gebaseerd op je ingestelde eisen, en een vastgestelde minimale en maximale prijs. Slimme Tarieven houdt rekening met wat er zo uniek is aan je advertentie en verhuurstijl.

Leer meer over Slimme Tarieven

Krijg meer reserveringen van zakelijke reizigers

Product-Email Open

Voor zakelijke reizigers kan een föhn of een strijkijzer een wereld van verschil maken op reis. Daarom hebben we nu markeringen voor advertenties waarop staat ‘Klaar voor Zakenreizen’: het is een classificatie voor advertenties die faciliteiten en diensten aanbieden waarvan zakelijke reizigers ons hebben laten weten dat ze die nodig hebben. Als jij bevestigt dat jij deze diensten en faciliteiten aanbiedt, dan zal je ruimte zichtbaar zijn als Klaar voor Zakenreizen. Dat is handig voor bedrijven als Google en Salesforce, die hun medewerkers stimuleren om bij Airbnb verhuurders te verblijven wanneer ze op zakenreis zijn.

Aanmelden voor ‘Klaar voor Zakenreizen’

Een profielfoto voor elke gast

blog ProfilePhoto

Vanaf nu moet elke gast een profielfoto uploaden als ze een account willen aanmaken op Airbnb, of wanneer ze een reserveringsaanvraag willen doen terwijl ze nog geen profielfoto hebben. We hebben een nieuwe techniek waarmee het mogelijk is om vast te stellen of het gezicht van de gebruiker te zien is, daarom vragen wij gasten om een foto te gebruiken waarop ze goed zichtbaar zijn voor de verhuurder. Als je gasten arriveren dan zul je voortaan bekende gezichten zien.

Bekijk hier welke informatie gasten moeten verstrekken

Ontdek het nieuwe Community Centrum

blogCommunityCenter

We hebben tijdens de Airbnb Open de lancering aangekondigd van een nieuwe manier, voor verhuurders in de hele wereld, om met elkaar in contact te komen. We zijn Groups uit de hele wereld ontzettend dankbaar dat ze dit gesprek op gang hebben gebracht. In het Community Centrum, kun je tips delen over gastvrijheid, andere verhuurders in je omgeving ontmoeten en de vragen stellen die alleen andere verhuurders kunnen beantwoorden.

Begin met het delen van je ideeën