中文EnglishDeutschEspañolFrançaisItaliano —  日本語한국어Portuguêsру́сский

Airbnb Open is onze jaarlijkse Community bijeenkomst die we organiseren om onze verhuurders te bedanken en te belonen. Dit jaar komen 6.000 verhuurders uit meer dan 75 landen drie dagen en drie nachten samen in Parijs en jij kan er ook bij zijn!

Kom in contact met andere verhuurders die net als jij hun tijd en creativiteit wijden aan een geweldig en gastvrij ontvangst, en laat je verrassen door de ontspannen festival sfeer. We trakteren je op een welverdiende pauze van het verhuren met feestjes, inspirerende lezingen, verrassingen op maat en spannende mogelijkheden om de stad te ontdekken.

Airbnb Open vindt plaats op tien verschillende locaties in Parc de la Villette, het centrum van alle activiteiten. We bouwen een gigantische tent waar je presentaties, workshops en voorstellingen van Cirque du Soleil kan bijwonen. In het park staat het 19e-eeuwse La Grande Halle, waar je het team van Airbnb kan ontmoeten en je feedback en ideeën met ons kan delen. In het in rood fluweel gehulde Cabaret Sauvage, kun je van experts alles leren over gastvrijheid en met andere verhuurders verhalen en tips uitwisselen. We zullen ervoor zorgen dat je de gebaande paden van het park soms kunt verlaten; om het Parijs te ontdekken van kunstenaars, historici en ontdekkingsreizigers. Wij laten je ook de verborgen schatten van de stad zien, zodat we iets terug kunnen doen voor de lokale Community.

Visuals_AirOpen2_v09 - sechedules_localized_AO15_Schedule_dutch_640Als je naar de Airbnb Open website gaat dan kun je alle foto’s zien van de voorbereidingen en al het werk én plezier dat gaat zitten in het voorbereiden van je ruimte en het verwelkomen van gasten. We moesten daarbij denken aan alle dagelijkse, huishoudelijke voorwerpen die jij gebruikt om voor een unieke en onvergetelijke ervaring te zorgen, en wij vonden dat deze voorwerpen ook wel eens een moment in de schijnwerper verdienen.

Airbnb_Open_Simple_08_165_V1 (2)De handen vertellen het verhaal van verbinding—de communicatie die plaatsvindt tussen een verhuurder en gast als zij berichten uitwisselen of met elkaar praten aan de telefoon. Het gaat om het moment dat je gast aankomt en je elkaar eindelijk een hand kan geven of zelfs een knuffel. Dat is het moment waarop je geen vreemden meer van elkaar bent.

Airbnb_Open_Simple_07_015_V1 (2)De handen op de foto’s zijn van leden van het Airbnb team van ons kantoor in Dublin. Wij vonden het belangrijk om onze eigen handen te gebruiken tijdens de fotoshoot, omdat wij de rol van verhuurder op ons nemen tijdens Airbnb Open. Registreer je vandaag nog en wees bij ons te gast. Wij kijken er ontzettend naar uit om je de hand te schudden in Parijs.