Het was je zeker al opgevallen dat we ontzettend veel zin hebben in Airbnb Open. We hebben een programma samengesteld vol inspirerende sprekers, we zijn druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe functies en diensten die we op het podium zullen presenteren, en we verzamelen verhuurders van over de hele wereld om dit allemaal mee te delen. We zijn samenwerkingen aangegaan met een aantal geweldige bedrijven om ervoor te zorgen dat je een comfortabele en geweldige ervaring hebt tijdens Airbnb Open. Ga mee zodat je samen met ons kan genieten van alle extra’s en voordelen.

Onze sponsors willen je helpen om voordelig naar Parijs te komen.

Zodat je gemakkelijk en goedkoop naar het evenement kan komen biedt SkyTeam, de wereldwijde luchtvaart alliantie met 20 aangesloten luchtvaartmaatschappijen, voordelige vluchten aan voor deelnemers van Airbnb Open. De maatschappijen werken nauw samen zodat ze naadloze aansluitingen op een uitgebreid wereldwijd netwerk kunnen aanbieden, met meer dan 16.270 vluchten per dag naar 1.057 bestemmingen in 179 landen.

Een van de grootste telecombedrijven in de wereld, Orange zal goedkope simkaarten aanbieden bij hun stand in de Grande Halle. Ze verstrekken ook gratis wifi bij het Parc de la Villette, zodat je tweets, berichten en foto’s kunt versturen tijdens het programma. Orange heeft meer dan 248 miljoen abonnees in 29 landen.

Bezoek een exclusief optreden van Cirque du Soleil en zie een deel van de voorstelling Amaluna. Bezoekers maken bovendien kans op twee tickets, zodat ze de nieuwe productie in de iconische Grand Chapiteau, op het Plaine de Jeux de Bagatelle kunnen bezoeken.

En als je graag je eigen workout-schema volgt terwijl je in Parijs bent, dan is Spotify er om je te helpen. Er zijn elke morgen hardlooproutes vanaf het Parc, met een demonstratie van de Spotify Running app, en een muzikale wandelroute door Parijs met een gesynchroniseerde afspeellijst die de geschiedenis en de cultuur van verschillende wijken in Parijs belicht.

Onze sponsors begrijpen delen en gastvrijheid, en willen alles wat jij doet vieren.

Het is voor deelnemers makkelijk om zich te verplaatsen in Parijs met Drive, want zij bieden de mogelijkheid om ter plekke een auto te boeken. Met hun app kun je met een simpele klik een Drive chauffeur boeken en een rit krijgen in een premium Sedan met een professionele chauffeur. Alle deelnemers van Airbnb Open die Drive voor de eerste keer gebruiken krijgen €15,- korting.

Als je liever zelf wilt rijden dan is er Drivy, een snelle, simpele en veilige manier om een auto bij je in de buurt te vinden. Drivy is de Europese marktleider van het peer-to-peer delen van auto’s en heeft 35.000 auto’s en 700.000 gebruikers. Verhuurders en mede-verhuurders die Drivy willen uitproberen krijgen €20,- tegoed voor hun eerste rit.

We werken ook samen met sponsors die als geen ander begrijpen hoeveel werk er gaat zitten in verhuren. Hello Casa is een service in Frankrijk die via een marktplaats allerlei betrouwbare professionals aanbiedt voor klussen in en om het huis, zoals schilders, loodgieters, schoonmakers en tuinmannen. Ze hebben een DIY stand in de Grande Halle, waar tijdens het evenement services verloot zullen worden. Bnbsitter helpt verhuurders om geweldige oppassers te vinden die hen kunnen helpen met reserveringen, schoonmaken, wassen en het ontvangen en uitzwaaien van gasten. Bezoek de stand van deze sponsor om je voucher op te halen en zo 20% korting te krijgen op een Bnbsitter-service naar keuze.

Airbnb Open deelnemers kunnen genieten van heerlijke traktaties en extra’s van onze sponsors.

De 50 stoelen van dit nieuwe restaurant in Parijs vullen zich snel. Deelnemers kunnen genieten van de heerlijke drankjes en het innovatieve menu van Les Niçois, waar de smaken van Zuid-Frankrijk en de Franse Rivièra samenkomen op je bord. Kenmerkend voor Les Niçois zijn de potjes jeu de boules die je er kunt spelen en voor de gelegenheid zullen de ballen naar het Parc de la Villette worden gebracht zodat verhuurders er daar van kunnen genieten.

Fauchon, de beroemde cateraar en luxe winkel zal ook zorgen voor overheerlijke traktaties. Hun luxe aanbod in levensmiddelen en online boetiek maakt het voor verhuurders makkelijk om boodschappen en kadodozen voor gasten te bestellen—je kunt een doos kiezen die Fauchon heeft samengesteld of natuurlijk je eigen persoonlijke selectie creëren.

En om ervoor te zorgen dat je aantekeningen kunt maken tijdens de workshops, zal Moleskine aan alle deelnemers van Airbnb Open een notitieboekje geven. Moleskine biedt allerlei mogelijkheden voor creativiteit en productiviteit: notitieboekjes, dagboeken, beschermhoesjes, tijdschriften, digitale apps, tassen, pennen en lees-accessoires. Deelnemers kunnen de stand van Moleskine bezoeken in de Grande Halle en hun notitieboekje versieren met handgemaakte stempels.

We zijn al onze sponsors ontzettend dankbaar dat ze ons willen helpen om te zorgen voor een oogverblindend, leerzaam en spannend evenement. Koop nu je ticket en plan je bezoek naar Parijs!


**Sponsors zijn aan verandering onderhevig.