Νωρίτερα φέτος, ανακοινώσαμε ότι σύντομα θα χρειαστεί να προσφέρουμε ένα συγκεκριμένο σύνολο παροχών σε κάθε καταχώρηση που θεωρούμε ως “βασικές” για μια άνετη διαμονή.

Από τότε, ενημερωθήκαμε ότι η αλλαγή αυτή επηρέασε την ικανότητα ορισμένων οικοδεσποτών να φιλοξενήσουν με επιτυχία. Τώρα λοιπόν, σας δίνουμε τη δυνατότητα επιλογής.

Μπορείτε να επιλέξετε αν θα συμπεριλάβετε ή όχι τις βασικές παροχές στην καταχώρησή σας. Ωστόσο, παροτρύνουμε τους οικοδεσπότες να τις συμπεριλάβουν. Οι επισκέπτες προέρχονται από περιοχές σε όλο τον κόσμο και πολλοί μας λένε ότι αυτά τα πέντε στοιχεία είναι τα ελάχιστα που περιμένουν να βρουν σε μια καταχώρηση.

Οι πέντε βασικές παροχές περιλαμβάνουν:

  • Χαρτί υγείας
  • Σαπούνι (για χέρια και σώμα)
  • 1 πετσέτα ανά επισκέπτη
  • 1 μαξιλάρι ανά επισκέπτη
  • Σεντόνια για κάθε κρεβάτι

Αυτήν τη στιγμή ψάχνουμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να ενημερώνουμε τους επισκέπτες σχετικά με τις παροχές που προσφέρονται σε κάθε καταχώρηση, έτσι ώστε να καθορίζουμε ακριβείς προσδοκίες.

Παρακαλούμε, επιλέξτε μόνο την επιλογή Βασικές παροχές εάν προσφέρετε πραγματικά αυτά τα στοιχεία στην καταχώρησή σας. Η ακρίβεια των πληροφοριών των καταχωρήσεων είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της οικοδόμησης εμπιστοσύνης με τους επισκέπτες και της δικής σας επιτυχίας ως οικοδεσπότης.

Οι καταχωρήσεις που έχουν επιλέξει να προσφέρουν τις Βασικές παροχές αλλά στην πραγματικότητα δεν παρέχουν τα πέντε παραπάνω στοιχεία, ενδέχεται να υπόκεινται σε κυρώσεις, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσής τους από την Airbnb.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βασικές παροχές στο άρθρο του κέντρου βοήθειας.