Ranije ove godine najavili smo da će domaćini uskoro u svakom smještaju morati osigurati određenu opremu koju smatramo „osnovnom” za ugodan boravak.

Otada smo saznali da je ovaj zahtjev nekim domaćinima onemogućio da uspješno primaju goste. Stoga smo vam odlučili pružiti izbor.

Sami možete odlučiti hoćete li svoj smještaj opskrbiti osnovnom opremom. No toplo vam preporučamo da to učinite. Gosti dolaze iz svih krajeva svijeta i mnogi nam govore da je ovih pet stavki minimum koji očekuju da će ih dočekati u smještaju.

Pet stavki osnovne opreme:

  • WC papir
  • sapun (za ruke i tijelo)
  • 1 ručnik za svakog gosta
  • 1 jastuk za svakog gosta
  • posteljina za svaki krevet

Trenutačno osmišljavamo koji je najbolji način da gostima damo do znanja koji su sadržaji dostupni u svakom smještaju kako bi znali što mogu očekivati.

Odaberite opciju Osnovna oprema samo ako ste ovih pet stavki osigurali u svom smještaju. Precizan opis smještaja važan je dio izgradnje povjerenja s gostima te vam predstavlja temelj za uspješno ugošćivanje.

Oglasi koji imaju označenu Osnovnu opremu, ali nisu osigurali svih pet stavki mogli bi snositi posljedice, uključujući i uklanjanje s Airbnba.

Pročitajte ovaj članak u Centru za pomoć za više informacija o osnovnoj opremi.