Eerder dit jaar kondigden we aan dat verhuurders binnenkort in elke accommodatie een specifieke set voorzieningen moeten verstrekken die we essentieel vinden voor een comfortabel verblijf.

Sindsdien hebben we gehoord dat het invloed had op de mogelijkheid voor sommige verhuurders om met succes te verhuren. Daarom geven we je nu de keuze.

Je kunt wel kiezen of je wel of niet de vijf basisvoorzieningen verstrekt in je accommodatie. We raden verhuurders echter sterk aan om ze wel aan te bieden. Gasten komen uit regio’s overal ter wereld en veel gasten vertellen ons dat deze vijf voorzieningen het minimum zijn dat ze verwachten aan te treffen in een accommodatie.

De vijf basisvoorzieningen zijn:

Toiletpapier

Zeep (voor handen en lichaam)

1 handdoek per gast

1 kussen per gast

Beddengoed voor elk bed

Op dit moment zijn we aan het onderzoeken wat de beste manier is om gasten te informeren over welke voorzieningen er aanwezig zijn in elke accommodatie, zodat ze de juiste verwachtingen hebben.

Selecteer alleen de optie Basisvoorzieningen als je echt de vijf vermelde voorzieningen verstrekt. Accommodaties zo accuraat mogeljk houden is een belangrijk onderdeel van het opbouwen van vertrouwen bij gasten en je succes als verhuurder.

Accommodaties waarvoor Basisvoorzieningen is geselecteerd, maar die niet de vijf vermelde items verstrekken, kunnen hiervoor wordoen gestraft en zelf worden verwijderd van Airbnb.

Lees dit helpcentrumartikel voor meer informatie over basisvoorzieningen.

Bedankt dat je deel uitmaakt van de Airbnb community en voor alles wat je doet om gasten een geweldige ervaring te geven!