English Español中文 Deutsch Français Italiano日本語 한국어 русский Português Nederlands

Contact met andere hosts is een geweldige manier om te leren en te groeien. Of je nu op zoek bent naar een mentor, een zakelijke partner, of gewoon een luisterend oor, het opbouwen van een netwerk met mede-hosts kan een groot verschil maken in het succes van jouw ervaring.

Hier is een overzicht van activiteiten, hulpmiddelen en mogelijkheden die we hebben gecreëerd om je te helpen te netwerken met andere hosts:

Community-leiders

Dit programma werd vorig jaar gelanceerd en stelt hosts over de hele wereld in staat om in contact te komen met andere hosts in hun stad en markt. Dit zijn enkele voorbeelden van initiatieven die recent zijn georganiseerd door community-leiders:

  • Uitwisseling van ervaringen: het gratis of met korting aanbieden van ervaringen aan andere hosts om beoordelingen te stimuleren en nuttige feedback te krijgen
  • Samenwerking tussen verhuurders en hosts van ervaringen: evenementen die de twee groepen samenbrengen om elkaar te helpen en te stimuleren
  • Leerzame video’s: tutorials die tips en trucjes specifiek voor hun stad bieden

Het community-leidersprogramma loopt al in 56 markten. Wil je meedoen? Registreer je om een community-leider te worden.

Lokale evenementen

Community-leiders organiseren ook bijeenkomsten om tips, verhalen en ideeën uit te wisselen. Houd je lokale Facebook-groepen en je e-mail in de gaten voor uitnodigingen voor bijeenkomsten, feesten en andere speciale evenementen.

Community-groepen op Facebook

Heb je geen tijd om offline te netwerken? De Facebook-groep van je lokale community is een geweldige plek om andere hosts te leren kennen, om antwoord te krijgen op moeilijke vragen en om jouw mening te delen. Vind je eigen community-groep hier.

Onze eerst nationale groep is net van start gegaan, dus als je een Italiaanse host bent, kijk dan naar Host di Esperienze Italiani.

Let’s Talk Experiences-livestream

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over ervaringen en leren van Airbnb-personeel en de beste hosts? Mis deze tweemaandelijkse talkshow dan niet. Bekijk eerdere afleveringen.

Hier zijn enkele speciale momenten van evenementen van over de hele wereld van de afgelopen maanden.