English —  Español — 中文 —  Deutsch —  Français —  Italiano — 日本語 한국어 русскийPortuguês  — Nederlands

Je bent niet alleen! Er zijn ontzettend veel bronnen die je kunnen helpen tijdens jouw reis als host.

 

Informatiecentrum Ervaringen.

Informatieve artikelen in de tab  ‘Middelen’ van jouw verhuurders-dashboard als je bent ingelogd op je computer.

Verantwoord Verhuren Centrum.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van lokale wet- en regelgeving die van toepassing kan zijn op jouw ervaring. Een geweldige plek om een collectie aan te leggen met informatie die specifiek is voor jouw stad of omgeving is het Verantwoord Verhuren Centrum.

Helpcentrum.

Als er vragen zijn kun je naar het makkelijk te doorzoeken en online Helpcentrum, dat vaak wordt bijgewerkt met nieuwe informatie terwijl wij verder ontwikkelen.

Experience Protection Insurance.

Het Experience Protection Insurance programma biedt een primaire aansprakelijkheidsdekking voor de meeste claims tot $ 1 miljoen USD per ervaring. Meer details over het programma kun je vinden op de pagina van de Experience Protection Insurance.

Klantervaring.

Zodra je ervaring online staat, is je primaire contactpersoon bij Airbnb ons team van de Klantervaring (CX). Log in op Airbnb en neem via het Helpcentrum contact met ons op (airbnb.com/help).

E-mail Nieuwsbrief.

Maandelijkse updates & verhalen van hosts. Om het te ontvangen ga je naar: E-mail onder Promoties en tegoed in Accountinstellingen > Meldingen

Community-groepen.

Kom in contact met andere verhuurders bij jou in de buurt! Kun je contact maken met de wereldwijde community in het Community Centrum.