Uvođenjem funkcije grupnog plaćanja željeli smo stvoriti jednostavan način na koji će gosti moći podijeliti troškove rezervacije kad putuju u grupi. To je značilo da osoba koja organizira putovanje nije morala platiti cjelokupan iznos unaprijed, a domaćini su mogli dobiti bolji uvid u to tko će boraviti u njihovom smještaju jer su mogli vidjeti profile svakoga tko je sudjelovao u plaćanju troškova.

No požalili ste nam se da vam je nezgodno čuvati smještaj 72 sata dok čekate da svi goste uplate svoj dio. Razmotrili smo koliko je ta funkcija općenito korisna i koliki je njezin utjecaj na cijelu zajednicu, te smo je odlučili ukinuti sredinom rujna 2018. Sve postojeće rezervacije koje su plaćene putem funkcije grupnog plaćanja i dalje vrijede, jedino što više nije moguće nove rezervacije platiti pomoću funkcije grupnog plaćanja. Cijenimo vaše komentare te ćemo nastaviti s razvojem što jednostavnijih i korisnijih alata koji će vam pomoći da budete uspješni domaćini.