Toen we Groepsbetalingen introduceerden, probeerden we gasten een eenvoudige manier te geven waarop ze de reserveringskosten konden verdelen wanneer ze in een groep reisden. Met deze regeling hoefde de persoon die de reis organiseerde niet al het geld voor te schieten, en hadden verhuurders meer zicht op wie er in hun woning zouden verblijven, omdat ze de profielen van iedereen die had bijgedragen konden zien.

Maar we hebben van jullie vernomen dat het niet handig was om een advertentie 72 uur vast te houden voor een groep, terwijl je moest wachten tot alle gasten betaald hadden. We hebben de bruikbaarheid van deze functie en de impact ervan op de hele community geëvalueerd en daaruit besloten deze halverwege september 2018 te verwijderen. Elke bestaande reservering waarvoor met Groepsbetalingen is betaald, blijft gewoon bestaan. Vanaf die datum kunnen er alleen geen nieuwe reserveringen gemaakt worden door middel van een groepsbetaling. We stellen jullie feedback op prijs en blijven ons inzetten om de meest eenvoudige, nuttige tools te ontwikkelen om jouw succes met verhuren te vergroten.