English中文DeutschEspañolFrançaisItaliano日本語한국어Portuguêsру́сский

Misschien wil je duidelijk maken dat er geen tv is of gasten laten weten dat ze Max, je Golden Retriever, kunnen zien rondlopen bij de woning. Dit soort specifieke dingen kan voor sommige reizigers een reden zijn om niet te komen, maar anderen juist weer verder verleiden. Hoe dan ook, het is informatie waar reizigers graag van op de hoogte zijn, voordat ze de beslissing maken of je woning bij hun reis past.

En nu zijn er meer manieren dan ooit om kristalheldere verwachtingen voor reizigers te scheppen voor ze reserveren, waardoor jullie beiden, ook door de duidelijke communicatie, meer kans hebben op een leukere reis.

In je Huisregels staan nog steeds de richtlijnen die potentiële gasten moeten volgen om in je ruimte te verblijven. Daarin staat bijvoorbeeld of het toegestaan is te roken of om feesten te houden. Daarnaast introduceren we een nieuwe functie, waarmee je nog belangrijkere aspecten van je woning kunt delen. Gasten moeten voor ze reserveren aangeven dat ze van die aspecten op de hoogte zijn. Deze twee functies samen helpen jou je ruimte op de beste, meest realistische manier weer te geven.

Zo werk je je advertentie in 5 simpele stappen bij om gasten meer duidelijkheid te geven:

 1. Voeg informatie over je woning toe die gasten moeten weten
  Vul je advertentie op de pagina Advertentie Beheren onder Huisregels aan met alle specifieke kenmerken.

 2. Selecteer de aspecten die van toepassing zijn op je ruimte
  We hebben het makkelijk voor je gemaakt om potentiële gasten op de hoogte te stellen van bepaalde aspecten, zoals parkeergelegenheid, huisdieren en trappen.
   
 3. Voeg meer informatie toe
  Zodra je de aspecten hebt geselecteerd die van toepassing zijn op je ruimte, kun je meer informatie toevoegen.


 4. Plaats jezelf in de schoenen van potentiële gasten
  In elk veld kun je in maximaal 140 tekens dat aspect van je ruimte detaillistisch beschrijven. Denk aan wat voor praktisch advies jij zou willen krijgen, als je je woning voor de eerste keer zou bezoeken. Wat moeten gasten van tevoren weten of waar moeten ze rekening mee houden?
 5. Sla je aanvullingen op
  Vergeet niet je aanvullingen op te slaan, zodat die worden toegevoegd aan je advertentie. Potentiële gasten moeten aangeven dat ze, naast je Huisregels, ook hiervan op de hoogte zijn, voordat ze je ruimte kunnen reserveren.