English中文DeutschEspañolFrançaisItaliano日本語한국어Portuguêsру́сский

Je hebt je woning voorbereid, de reservering geaccepteerd en je gasten komen eraan — maar weten ze dat ze niet perse inchecken in een hotel? Als een gast een continentaal ontbijt of een zelfsluitende deur verwacht; of zelfs een portier, wasservice of een kamer die vanzelf weer opgeruimd is, dan kunnen jullie verwachtingen ver uiteen lopen. Dit kan leiden tot slechte reizen, ervaringen en recensies en dat is voor alle betrokkenen allesbehalve leuk.

Ongeveer 40% van alle reserveringen worden gemaakt door gasten die nog niet eerder hebben gereisd met Airbnb. Om die reizigers te helpen te begrijpen dat ze een unieke en lokale ervaring zullen hebben in jouw huis nemen we contact met ze op, voordat ze bij je op de stoep staan. Elke nieuwe gast zal voor aankomst, deze mail ontvangen:

Naast het krijgen van deze mail zullen alle nieuwe gasten een herinnering zien in hun eigen taal, waarin staat dat de accommodatie die ze reserveren niet hetzelfde is als een hotel. Let op de nieuwe punten hieronder, die we hebben toegevoegd aan de Huisregels. Elke nieuwe gast moet jouw huisregels lezen en erkennen, voordat ze überhaupt de reservering kunnen maken, zodat ze begrijpen dat reizen met Airbnb iets anders is dan andere vormen van reizen:

Dit zijn slechts een paar van de stappen die wij nemen om je te helpen jouw gasten voor te bereiden op hun verblijf. En vergeet niet dat jij altijd de controle hebt over wie er in jouw ruimte verblijft.