English Español 中文 Deutsch Français Italiano 日本語 한국어 русский Português

We voegen een spannend nieuw onderdeel toe aan de pagina’s van ervaringen: een galerij met echte foto’s van gasten die al hebben deelgenomen! Nadat gasten een ervaring hebben opgedaan, worden ze tijdens het schrijven van een recensie gevraagd om foto’s te uploaden. Wekelijks uploaden gasten die aan een ervaring hebben deelgenomen bijna 3000 foto’s! Door deze toevoeging worden speciale momenten extra uitgelicht, wat potentiële gasten kan helpen de sprong te wagen en te reserveren.

Deze update maakt deel uit van een groter initiatief om de pagina’s van ervaringen te verbeteren en reserveringen te doen toenemen. We proberen gasten steeds beter te begrijpen, en passen de manier waarop we ervaringen tonen daarop aan. Ons team testte onlangs andere ontwerpen van deze pagina’s van ervaringen en zag dat het aantal reserveringen met wel 18% toenam wanneer potentiële gasten zes of meer foto’s op de pagina van een ervaring bekeken. De extra foto’s gaven gasten een beter beeld van wat ze tijdens een ervaring konden verwachten en het hielp ze een voorstelling te maken van zichzelf als toekomstige gast.

Meer details over deze update

Zo werkt het: als een gast een recensie van vier of vijf sterren achterlaat, kunnen ze foto’s die ze tijdens de activiteiten gemaakt hebben rechtstreeks aan de pagina van de ervaring toevoegen. Zodra de foto ‘s zijn toegevoegd, worden ze samen met de foto’s van andere gasten in een collectie weergegeven bij je recensies. Dit is een uitstekende gelegenheid om potentiële gasten uit de eerste hand te laten zien waar je ervaring om draait en wat ze na het reserveren kunnen verwachten.

Als een gast er iets opzet waar je je niet goed bij voelt of wat in strijd is met ons contentbeleid, kun je de foto verbergen. Bovendien heeft iedereen die je pagina bekijkt de mogelijkheid om een foto te ‘markeren als ongepast’. Foto’s die in strijd zijn met ons contentbeleid, worden verwijderd.

We staan altijd open voor je feedback om de pagina van je ervaring te blijven verbeteren. Deel je gedachten met ons!