中文EnglishDeutschEspañolFrançaisItaliano 日本語한국어Portuguêsру́сский

Omdat we na onze eerste enquête zo ontzettend veel reacties hebben gekregen van verhuurders over de hele wereld zijn we erg blij dat we kunnen vertellen dat we nu een tweede editie van Host Voice gaan lanceren. De resultaten van de enquête in mei hebben gezorgd voor allerlei nieuwe plannen en we kijken er ontzettend naar uit om al het werk dat we daaraan besteed hebben met je te delen tijdens Airbnb Open in Parijs.

Tijdens de eerste editie van Host Voice kregen de volgende functies de meeste stemmen: gast verificatie, gedetailleerde eisen voor Direct Reserveren en extra informatie over verhuren. Maar we willen weten wat nog meer belangrijk is voor jou, daarom hebben we nog een paar onderwerpen op een rij gezet waar je op kunt stemmen—ze zijn allemaal gebaseerd op feedback van verhuurders.

Dus neem even de tijd om ons te laten weten waar jij het meeste aan hebt! Samen maken we Airbnb.

Host Voice: September 2015

De Host Voice enquête voor september 2015 is nu gesloten. Maar hou ons in de gaten want de volgende Host Voice enquête is al over een paar maanden!

Je Host Voice resultaten zijn binnen! (update oktober 2015)

De Host Voice resultaten is mede mogelijk gemaakt door jullie, de duizenden deelnemers van onze tweede enquête. Jouw feedback heeft ons enorm veel informatie en motivatie gegeven en de resultaten daarvan zul je in de komende maanden zien. We hebben ons gericht op de drie onderwerpen waar jullie het meest op hebben gestemd. Kijk maar!

Verbeterde berichten online: Verbeteringen aan de berichtenreeks waardoor het gemakkelijker is om te reageren op reserveringsaanvragen en te communiceren met gasten vanuit je inbox.
Update: Op dit moment zijn we bezig met het testen van een nieuw systeem voor berichten waardoor het voor jou makkelijker is om te communiceren met gasten, en aanvragen direct te accepteren of weigeren vanuit de berichtenreeks. We hopen dit wereldwijd aan het einde van dit jaar te introduceren.

Dashboard verhuurder: Het opsplitsen van informatie over huidige en aankomende reserveringen en gegevens over je prestaties, waardoor het makkelijker is om te vinden wat je zoekt.
Update: Verhuurders hebben het duidelijk gemaakt dat zij het dashboard te ingewikkeld en onduidelijk vinden, doordat alle informatie op dezelfde plek staat. Dit gaan we veel eenvoudiger maken door de informatie te categoriseren, waardoor het veel makkelijker te vinden is. Meer informatie volgt eind dit jaar.

Informatie voor gasten: We zullen nieuwe gasten voorzien van video’s en tips waardoor ze kunnen leren om succesvol te reizen met Airbnb.
Update: We hebben van veel verhuurders gehoord dat ze behoefte hebben aan hulpmiddelen en informatie om nieuwe gasten uit te leggen hoe Airbnb werkt. We zijn nu bezig met het creëren van dit soort middelen en zullen de updates volgende maand met je delen, tijdens Airbnb Open.

We vinden het fantastisch dat zoveel mensen hun ideeën over nieuwe functies hebben willen delen in de optie ‘anders’ van de enquête. Een paar ideeën zul je binnenkort terugvinden in de nieuwe versie van Host Voice.

Een aantal nieuwe functies die we hebben ontwikkeld naar aanleiding van je feedback in de Host Voice enquêtes zullen gepresenteerd worden tijdens de aankomende Airbnb Open conferentie in Parijs. Wij hopen dat je later deze winter weer aan onze Host Voice enquête wilt meedoen. Wij horen graag jouw feedback!