中文DeutschEspañolFrançaisItaliano —  日本語한국어PortuguêsEnglishру́сский

Nadat we zoveel verhuurders persoonlijk gesproken hebben tijdens Airbnb Open in 2014, zijn we hard aan het werk gegaan om de veranderingen door te voeren waar jullie om gevraagd hebben. Jullie suggesties hebben ervoor gezorgd dat de kalender meer functies heeft, de mobiele app makkelijker te navigeren is en het dashboard vol met data staat die je kunt gebruiken om te bepalen of je aan alle verhuurdoeleinden voldoet.

Wij willen graag nog veel meer van jou horen, daarom lanceren we nu ‘Host Voice’. Een nieuwe manier om al je geweldige ideeën te delen en Airbnb nog beter te maken. Om de paar maanden vragen wij je om je favoriete onderwerpen te kiezen uit een nieuwe lijst vol suggesties van verhuurders; op onze Gastvrijheid Blog houden we je op de hoogte over je favoriete onderwerpen. Hoewel onze teams erg hard werken om onze producten voortdurend te verbeteren, kunnen we niet alles tegelijk veranderen. Dus vertel ons waar jij echt behoefte aan hebt. Wij horen het graag!

Host Voice: Mei 2015

De eerste Mei 2015 editie van de Host Voice enquête is nu gesloten. Hou de volgende Host Voice enquête later deze zomer in de gaten!

De resultaten van de Host Voice enquête zijn binnen! (update juni 2015) 

En dit allemaal dankzij jullie, de duizenden deelnemers van onze eerste Host Voice enquête. Je feedback heeft ons enorm veel informatie en motivatie gegeven en de resultaten daarvan zul je in de komende maanden zien. We hebben ons gericht op de drie onderwerpen waar jullie het meest op hebben gestemd. Kijk maar!

Gastverificatie: Gasten moeten een profielfoto en een geverifieerd e-mailadres en telefoonnummer hebben voordat ze je accommodatie kunnen reserveren.
Update: Je hebt ons laten weten dat het belangrijk voor je is om de mogelijkheden te hebben om potentiële gasten beter te leren kennen. Wij willen graag dat jij je op je gemak voelt als je gasten verwelkomt, daarom zijn we van plan om in de loop van het jaar nog meer eisen te stellen aan de verificatie van gasten.

Eisen voor filters Direct Reserveren: Krijg meer opties om te bepalen wie jouw advertentie kan reserveren via Direct Reserveren.
Update: We zijn nu bezig om nieuwe manieren te ontwikkelen waarmee jij kan beslissen wie je accommodatie direct kan reserveren. Wij willen dat jij de gasten ontvangt die je graag in je huis wilt hebben, en we verheugen ons op de veranderingen die je vanaf de herfst zult zien. 

Verhuurders ondersteuning: Ondersteuning door het aanbieden van informatie en hulpmiddelen. Zo kun je leren hoe jij je doelen als verhuurder het beste kan bereiken.
Update: We hebben het enthousiasme waarmee jullie je vaardigheden als verhuurder willen ontwikkelen goed en duidelijk gehoord! We beginnen deze zomer met het aanbieden van pilot-projecten aan nieuwe verhuurders en zijn van plan om het in de herfst beschikbaar te maken voor alle verhuurders!

We zijn ontzettend blij dat zoveel mensen hun ideeën voor nieuwe functies voor de site met ons hebben gedeeld. Een aantal van deze functies zul je binnenkort terugvinden in de nieuwe versies van Host Voice–wie weet is het zomaar het volgende grote idee voor een nog betere Airbnb site! Het viel ons op dat veel mensen vroegen naar seizoensflexibiliteit wat betreft het minimale aantal overnachtingen. Gelukkig is dit al mogelijk, dus ga naar dit artikel om je kalender aan te passen.

Wij hopen dat je eind deze zomer weer aan onze Host Voice enquête wilt meedoen. Wij horen graag jouw feedback!

 

Lees meer berichten in het Nederlands