English  Español  中文 —  Deutsch  Français  Italiano — 日本語  한국어  русский  Português  Nederlands

Veel hosts hebben misschien gemerkt dat er een update is geweest toen ze op Airbnb hebben ingelogd –  deze maand presenteren we namelijk ons nieuwe dashboard voor hosts van ervaringen. Dit nieuwe dashboard is er om je te helpen om je kalender bij te werken, je voor te bereiden op aankomende ervaringen en meer inzicht te krijgen in hoe jouw ervaring het doet.

Een interessante functie van dit dashboard zijn de nieuwe en nuttige statistieken: jouw inkomsten, boekingen en paginaweergaves van de afgelopen 30 dagen. Neem even de tijd om jouw statistieken te bekijken!

Jouw Statistieken Verbeteren

Met deze nieuwe statistieken vraag je je misschien af: ‘Hoe kan ik zorgen voor meer paginabezoeken?’. Veel hosts merken dat het toevoegen van meer datums aan hun kalender ervoor zorgt dat meer potentiële gasten hun ervaring overwegen. Overweeg daarom om nog meer datums toe te voegen of lees onze tips voor het aantrekken van meer boekingen!

Houd er rekening mee dat de titel en de prijs van je ervaring twee elementen zijn die gasten ertoe kunnen verleiden door te klikken naar de advertentie van je ervaring. Bekijk deze prijsstrategieën voor meer hulp bij het bepalen van jouw tarief.

Binnenkort meer functies…

Dit is een eerste stap om een centrale plek te creëren voor het beheren van je ervaringen. In de komende maanden zullen we aanvullende informatie toevoegen aan het dashboard. Is er een bepaalde statistiek die je hier graag terug zou willen zien? Wij luisteren, dus laat het ons weten!

Let op: Als je jouw nieuwe dashboard nog niet helemaal ziet, probeer het over een paar weken opnieuw. We testen deze nieuwe functie nog en zullen deze functie geleidelijk delen met meer hosts.