20. maj 2019

Hej alle sammenTillykke til alle jer, der opnåede eller bevarede Superhost-status i april-vurderingen! Jo længere jeg har arbejdet hos Airbnb, jo mere indser jeg, hvilken utrolig bedrift det er at være Superhost. Tak til jer alle for at tilbyde vidunderlige oplevelser for gæster over hele verden, og for at sætte standarden for gæstfrihed hos Airbnb.

Som mange af jer ved, er min rolle hos Airbnb at passe på det team, der opbygger produkter, netværk og ressourcer til værter i hjemmet som dig. Da jeg tilmeldte mig Airbnb i juli sidste år, var en af mine topprioriteter, at jeg hurtigt ville fordybe mig i værternes og værtskabernes verden – især for at lære mere af nogle af vores fantastiske værter (og Superhosts!), indsamle nogle gode tips fra dem og videregive dem til vores værtsnetværk (og vores team her hos Airbnb). Der er ikke noget som at se tingene på egen hånd, så som en del af min rejse besluttede jeg mig for at bo på et privat værelse en gang om ugen. Jeg har tre små børn derhjemme, så det var et ret stort engagement, men det endte med at blive sådan en dejlig oplevelse på nogle sjove og uventede måder. Jeg glæder mig til at fortælle dig, hvad jeg har lært de sidste par måneder.

At møde Superhosts som dig var et af højdepunkterne i mine seneste eventyr med at bo på private værelser. Der er mere end 161.000 Superhosts, der deler private værelser på Airbnb – det er 29 % af alle Superhosts. Og opslag om private værelser er også populære blandt gæsterne. I 2018 var titusinder af bookinger i private værelser, hvilket var en betydelig andel af alle bookinger på Airbnb.  Værter og opslag med private værelser er en virkelig vigtig del af vores netværk.

Jeg havde tre mål for mine ophold på private værelser

  1. Oplevelsesvariation (ophold på opslag med forskellige prispoint og forskellige typer værter: nye, Plus, Superhosts osv.)
  2. Hav personlige interaktioner (jeg kontaktede værterne på forhånd og inviterede dem til at chatte med mig om deres oplevelser og dele tanker om, hvordan vi kan hjælpe dem mere)
  3. Saml læring (Hvad var min oplevelse som gæst? Hvordan kan vi støtte værter mere? Hvad er værten fremragende til , som andre værter kan lære af)?

Hvad har jeg lært? Den første store erkendelse var, at vi er nødt til at gøre mere for at hjælpe dig med bedre at afstemme gæsternes forventninger (hvilket kan hjælpe til bedre omtaler). Dette er noget, der er virkelig vigtigt for alle værter, men absolut afgørende for værter med privat værelse, hvoraf mange deler badeværelse eller køkken med deres gæster. Fra vores side tror jeg, at det begynder med kategorisering. Hvordan kan vi bedre skelne mellem forskellige typer opslag på Airbnb, især efterhånden som vi begynder at byde flere Bed and Breakfasts og boutique-hoteller velkommen sammen med boliger og værelser? Hvordan kan vi hjælpe dig med at gøre det klart for gæster, at der er katte i boligen? (Jeg er meget mere til hunde end til katte, men jeg må indrømme, at jeg blev venner med mange katte under mine ophold).

Dernæst lærte jeg mange ting om, hvad der kan gøre et ophold godt fra en gæsts perspektiv. Jeg satte pris på mange forskellige ting – klarhed om, hvor jeg kunne opholde mig, og hvad jeg kunne bruge (shampoo? køleskabsplads? gennem den tilfældige umærkede dør?) var en stor ting. Nogle oplysninger fra værten om, hvem der ellers skulle være i huset, var også meget beroligende. Det var også fantastisk at kende dagskalenderen for de andre personer i husstanden, så jeg kunne være en respektfuld gæst (jeg står tidligt op og har altid ønsket at være betænksom ved ikke at vække alle andre i huset).

Faktisk har mange af jer allerede delt nogle vidunderlige tips til at være vært for et privat værelse her i Netværkscentret. Jeg vil meget gerne fortsætte med at høre fra jer om dette emne, og jeg vil meget gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig med at få succes som vært for private værelser.

Og til sidst, og måske vigtigst af alt, blev jeg igen mindet om, hvor utroligt et netværk af værter vi har. Jeg mødte en vært, der begyndte at være vært, så hun kunne have mere fleksibilitet til at støtte sine børn med særlige behov, og en anden, der tog en stor lønnedgang for at følge sit hjerte og arbejde i nonprofitsektoren … værtskab hjalp dem med at få den økonomiske fleksibilitet, de havde brug for, til at foretage det træk. Jeg mødte en vært, der har udviklet ekstraordinære forhold til sine gæster (hvoraf mange ofte kommer tilbage for at besøge hende), og en anden, der begyndte at være vært, så hun havde råd til at beholde sin families hjem, mens hendes børn gik på college. Jeg elsker, at Airbnb hjælper folk over hele verden med at opbygge vidunderlige forbindelser og støtte deres mål og lidenskaber i livet.

Tillykke igen til dem af jer, der er Superhosts, uanset om I deler den overskydende fløj på et slot, en hel bolig eller et ekstra soveværelse i jeres lejlighed. Jeg håber at møde dig på min næste udflugt. Indtil da…

… God fornøjelse med værtskabet

Laura