20. mai 2019

Hei alle sammen,Gratulerer til alle dere som oppnådde eller opprettholdt Superhost-statusen deres i april-vurderingen! Jo lenger jeg har jobbet på Airbnb, desto mer innser jeg hvilken utrolig prestasjon det er å være Superhost. Takk til alle dere, for at dere tilbyr fantastiske opplevelser til gjester over hele verden, og for at dere setter standarden for gjestfrihet hos Airbnb.

Som mange av dere vet, er rollen min i Airbnb å ta vare på teamet som utvikler produkter, fellesskap og ressurser for verter som deg. Da jeg ble med på Airbnb i juli i fjor, var en de viktigste prioteringene mine å fordype meg vertskapsverdenen, spesielt for å lære mer av noen av de fantastiske vertene våre (og ikke minst Superhostene), samle noen gode tips fra dem og viderebringe disse til vertsfellesskapet vårt (og teamene våre her hos Airbnb). Ingenting er som å selv oppleve noe, så som en del av reisen min har jeg bestemt meg for å bo på et privat rom én gang i uken. Jeg har tre små barn hjemme, så det var en ganske stor forpliktelse, men det endte opp med å bli en herlig opplevelse, både morsomt og uventet på flere måter. Jeg gleder meg til å fortelle deg hva jeg har lært i løpet av de siste månedene.

Det å få møte Superhoster som deg, var ett av høydepunktene i løpet av de siste eventyrene jeg hadde mens jeg bodde på private rom. Det er mer enn 161 000 Superhosts som deler private rom på Airbnb, det er 29 % av alle Superhostene som finnes. Utleiesteder med private rom er også populære blant gjester. I 2018 var titalls millioner av bestillingene, bestillinger av private rom, noe som er en betydelig andel av alle bestillinger på Airbnb.  Verter for utleiesteder med private rom er en utrolig viktig del av fellesskapet vårt.

Jeg hadde tre mål for oppholdene jeg har hatt på privatrom

  1. Varierende opplevelser (bo på utleiesteder med forskjellige prisnivåer og ulike typer verter: nye, pluss, Superhoster, osv.).
  2. Ha personlige interaksjoner (jeg tok kontakt med verter på forhånd, og inviterte dem til å snakke om opplevelsene sine, dele tanker og om hvordan vi kan hjelpe dem mer).
  3. Samle erfaringer (Hvordan var min opplevelse som gjest? Hvordan kan vi støtte verter bedre? Hva er det denne verten gjør utrolig bra, som andre verter kan lære av?).

Hva lærte jeg? Det jeg først og fremst erfarte, er at vi må gjøre mer for å hjelpe deg med å gi gjesten et klart bilde av hva de kan forvente (noe som kan gi bedre anmeldelser). Dette er noe som er veldig viktig for alle verter, men absolutt avgjørende for verter som leier ut private rom, der mange deler bad eller kjøkken med gjestene sine. Fra vår side tror jeg det begynner med kategorisering. Hvordan kan vi bedre skille mellom forskjellige typer utleiesteder på Airbnb, spesielt når vi begynner å ønske flere bed and breakfaster og boutiquehoteller velkommen side om side med andre hjem og rom? Hvordan kan vi hjelpe deg å gjøre det klart for gjestene at det er katter på utleiestedet? (Jeg liker hunder bedre enn katter, men jeg må innrømme at jeg ble venner med mange katter under oppholdene mine!)

Jeg lærte også mye om hva som kan gjøre et opphold veldig bra fra et gjesteperspektiv. Jeg satte pris på mange forskjellige ting – at det var tydelig hvor jeg kunne gå og hva jeg kunne bruke (sjampo? kjøleskapsplass? gjennom den umerkede døren?) var viktig for meg. Det å få litt informasjon fra verten om hvilke andre personer som skulle være i huset, var også veldig betryggende. Det var også fint å vite om timeplanen til de andre i huset, slik at jeg kunne være en hensynsfull gjest (jeg står tidlig opp og vil nødig vekke alle andre i huset!).

Faktisk har mange av dere allerede delt noen fantastiske råd om det å være vertskap for private rom her i fellesskapssenteret. Jeg vil gjerne høre mer fra deg om dette, og lære mer om hva vi kan gjøre for å hjelpe deg med å lykkes som vert for private rom.

Og helt til slutt, og dette var kanskje det viktigste, jeg ble påminnet hvor fantastisk vertskapsfellesskapet vårt er. Jeg møtte en vert som begynte med vertskap sånn at hun kunne få mer fleksibilitet til å støtte barna sine som hadde spesielle behov, og en annen som gikk drastisk ned i lønn for å kunne følge hjertet sitt og jobbe i ideell sektor … det å være vertskap ga dem den økonomiske fleksibiliteten de trengte for å gjøre dette. Jeg møtte også en vert som har utviklet et forhold til gjestene sine som var helt utenom det vanlige (mange av dem kommer ofte tilbake på besøk), og en annen som begynte med vertskap slik at hun hadde råd til å beholde familiens hjem mens barna gikk på college. Jeg synes det er veldig bra at Airbnb hjelper folk i hele verden med å knytte usedvanlige forbindelser, og med å utføre mål og holde på med det de brenner for.

Gratulerer igjen til de av dere som er Superhoster, enten du deler reservefløyen i  et slott, et helt hjem, eller et ekstra soverom i leiligheten din. Jeg håper vi sees neste gang jeg er ute og reiser. Inntil da …

… Lykke til med vertskapet!

Laura