7.2.2019

Hei kaikki,

onnittelut kaikille teille, jotka saitte tai säilytitte Supermajoittaja-statuksen tammikuun arvioinnissa. Se on mahtava saavutus. Kiitos, että olette jatkossakin mukana asettamassa upeita vieraanvaraisuuden normeja yhteisössämme.

Sitoutumisenne erinomaisuuteen on innoittavaa, ja siksi oli niin jännittävää olla luomassa ja käynnistämässä Airbnb:n ensimmäistä Supermajoittaja-viikkoa joulukuussa. Se oli tilaisuus korostaa merkitystänne vieraillemme ja juhlistaa ja antaa tunnustusta kaikelle, mitä te teette. Toivottavasti nautitte siitä yhtä paljon kuin minä. Tässä muutamia kohokohtia:

  • Sosiaalinen valokeila: Täytimme Airbnb:n sosiaalisen median kanavat viikoksi Supermajoittaja-tarinoilla ja -profiileilla, ja reaktiot olivat fantastisia. Yli 7 miljoonaa ihmistä tutustui Facebookin sisältöön, mukaan lukien tähän videoon Hollywoodissa Kaliforniassa toimivista Supermajoittajista Jamesista ja In Jasta. Dan “Danvillesta” Floridasta esiteltiin YouTuben katsotuimmassa videossamme. Ja Twitterissä yli miljoona käyttäjää luki Supermajoittajan tarina -twiittejä.
  • Markkinointi vieraille: Supermajoittajia esiteltiin Airbnb:n kotisivun yläreunassa olevassa bannerissa, jotta Supermajoittajat saisivat enemmän näkyvyyttä. Yli 8,8 miljoonaa ihmistä näki bannerin ja yli 160 000 upouuden vieraille suunnatun verkkosivumme. Sivu antaa vieraille paremman käsityksen siitä, mitä Supermajoittaja-erikoismerkki ilmoituksessasi edustaa: se on merkki tarjoamastasi uskomattomasta vieraanvaraisuudesta!
  • Päivitetty Supermajoittaja-sivu: Teimme myös muutoksia Supermajoittaja-sivuumme, jotta sinun olisi helpompi saada tietoja palkinnoistasi ja hyötyä niistä.
  • Uusi käytäntö pitkäaikaisten majoittumisien suhteen: Otimme käyttöön uusia kriteerejä varmistaaksemme, että pidempiä majoittumisia tarjoavilla majoittajilla on oikeudenmukainen pääsy ohjelmaan. Ennen 10 majoittumisen järjestäminen oli ainoa tapa, jolla majoittajat saattoivat saada Supermajoittaja-statuksen. Nyt majoittajat voivat täyttää ehdot, jos he järjestävät 10 majoittumista tai jos he majoittavat 100 yötä vähintään 3 majoittumisen aikana. Majoittavat vaikuttivat pitävän näistä muutoksista. Oli hienoa lukea tämänkaltaisia reaktioita muutoksen: Gilles, ranskalainen majoittaja Yhteisökeskuksessa: “Kiitos, että otitte huomioon pitkäaikaisia majoittumia tarjoavien majoittajien pyynnöt Supermajoittaja-statuksen saamisesta. Kiitos Airbnb:lle majoittajien tarpeiden kuuntelemisesta ja uusien strategioiden luomisesta niiden täyttämiseksi.”
  • Vuorovaikutus Yhteisökeskuksessa: Tästä pääsenkin omaan suosikkiaiheeseeni Supermajoittaja-viikolla eli vuorovaikutukseen Yhteisökeskuksemme kautta eri puolilla maailmaa toimivien majoittajien kanssa! Kirjoitin Supermajoittaja-viikon alussa Yhteisökeskukseemme kirjeen, jonka yli 45 000 majoittajaa luki ja joka sai yli 1 400 kommenttia. Olemme lukeneet jokaisen kommentin, ja Supermajoittaja-viikon aikana minulla oli tilaisuus vastata ja keskustella monien teidän kanssa. Kiitos kaikille teille, jotka lähetitte ehdotuksia ja ideoita. Odotamme teiltä ideoita, kun jatkamme Supermajoittaja-ohjelman kehittämistä.

Onnittelut vielä kerran teille, jotka olette Supermajoittajia. Arvostamme kaikkea, mitä teette – ja niin arvostavat myös Airbnb-vieraat. Itse asiassa yhden Airbnb:n kiireisimmän yön aikana vuonna 2018 yksi kolmesta Airbnb-vieraasta majoittui Supermajoittajien luona! Se on osoitus siitä, kuinka paljon Supermajoittajat voimaannuttavat Airbnb-yhteisöä. Kiitos teille.

Hyvää majoittamista!

Laura