7. februar 2019

Hei alle sammen,

Gratulerer til alle dere som oppnådde eller opprettholdt Superhost-statusen deres i januar-vurderingen. Det er en fantastisk prestasjon. Takk for at du fortsetter å sette en fantastisk standard for gjestfrihet i fellesskapet vårt.

Ditt engasjement for utmerkelse inspirerer meg, og det er derfor det var så spennende å hjelpe til å skape og lansere Airbnbs første Superhost-uke noensinne i desember. Det var en sjanse til å fremheve alle dere overfor gjestene våre og for å feire og anerkjenne alt dere gjør. Jeg håper du likte det like mye som jeg gjorde. Her er noen høydepunkter:

  • Sosiale høydepunkter: Vi fylte Airbnbs sosiale mediekanaler for uken med Superhost-historier og profiler, og responsen var fantastisk. Mer enn 7 millioner personer engasjerte seg i innholdet på Facebook, inkludert denne videoen av Superhosts James og In Ja, i Hollywood, California. Dan, fra “Danville”, Florida ble presentert i vår mest sette video på YouTube. Og på Twitter,ble twittermeldinger om Superhosts sett av mer enn én million brukere.
  • Markedsføring mot gjester: Superhosts ble vist i en banner øverst på Airbnbs hjemmeside for å gi Superhosts mer synlighet. Mer enn 8,8 millioner mennesker så banneret, og mer enn 160 000 mennesker så vår helt nye nettside ut mot gjestene. Siden gir gjestene en bedre forståelse av hva Superhost-ikonet på utleiestedet ditt representerer: Den fantastiske gjestfriheten du tilbyr!
  • Oppdatert Superhost-side: Vi har også gjort endringer på vår Superhost-side, for å gjøre det enklere for deg å lære om og dra nytte av belønningene dine.
  • Nye retningslinjer for langvarig vertskap: Vi introduserte nye kriterier for å sikre at de av dere som er vert for lengre opphold har rimelig tilgang til programmet. Før var det å være vert for 10 opphold den eneste måten verter kunne kvalifisere seg for Superhost-status; nå kan verter kvalifisere seg hvis de er vert for 10 opphold eller hvis de er vert for 100 netter med minimum på 3 opphold. Disse endringene syntes å resonnere godt med verter. Jeg ble glad for å se svar som dette, fra vert Gilles i Frankrike, i Fellesskapssenteret: “Takk for at dere tok hensyn til forespørsler fra verter for langvarige opphold for å gi dem muligheten til å oppnå Superhost-status. Takk til Airbnb som lyttet til vertenes behov og kom tilbake med nye strategier for å møte behovene deres.”
  • Samspillet i Fellesskapssenteret: Det bringer meg til det jeg satte mest pris på i løpet av uken: Å få kontakt med verter knyttet til arbeidet i Fellesskapssenteret vårt! Jeg skrev et brev i Fellesskapssenteret i starten på Superhost-uken, og mer enn 45 000 verter leste det, og det var mer enn 1 400 kommentarer. Vi har lest hver og en, og i løpet av Superhost-uken fikk jeg sjansen til å svare og snakke med mange av dere. Takk til alle dere som sendte forslag og ideer. Vi vil se etter inspirasjon til deg mens vi fortsetter å forbedre Superhost-programmet.

Gratulerer til de av dere som er Superhosts. Vi setter pris på alt dere gjør – og det gjør Airbnb-gjestene også. Faktisk, på en av Airbnbs travleste netter i 2018, bodde en av tre Airbnb-gjester hos Superhosts! Det er et bevis på hvor mye Superhosts bidrar til å styrke Airbnb-fellesskapet. Takk.

Lykke til med vertskapet!

Laura