English —  Español — 中文 —  Deutsch —  Français —  Italiano — 日本語 한국어 русскийPortuguês  — Nederlands

 

Volg het team van Airbnb Ervaringen live vanuit het hoofdkantoor van Airbnb voor de derde aflevering van ons nieuwe programma Let’s Talk Experiences door je hieronder aan te melden.

Vraag je je af wat voor gasten doorslaggevend is wanneer ze een ervaring reserveren? Of met welke trucs je de pagina van je ervaring kunt verbeteren? We geven antwoord op deze en andere vragen, en richten ons op het aantrekken van gasten.

Presentator Jonny wordt vergezeld door een panel van experts: een tophost, iemand die regelmatig gast is en een productmanager van Airbnb. Samen nemen zij bestaande ervaringspagina’s onder de loep en geven ze opbouwende feedback over hoe deze aantrekkelijker gemaakt kunnen worden.

Wil je dat het panel feedback geeft op jouw pagina? Geef je hier op voor 30 november om kans te maken je ervaringspagina in de uitzending te zien. Zelfs als je pagina niet uitgekozen wordt, krijg je tijdens de uitzending inzichten en tips die relevant zijn voor alle hosts, die je nergens anders te horen krijgt!

Wanneer: 5 december 2018 om 10.00 uur PST (San Francisco, VS)

5 december om 13.00 uur EST (New York, VS)

5 december om 19.00 uur CET (Rome, Italië)

5 december om 18.00 uur GMT (Londen, VK)

6 december om 3.00 uur JST (Tokio, Japan)

Meld je aan om de live-uitzending te zien

 

Als je het programma niet live kunt bekijken, staan hier binnen een week na de live-uitzending de opnames.

Let op: de uitzendingen zijn voorlopig alleen in het Engels .