English中文DeutschEspañolFrançaisItaliano日本語한국어Português ру́сский

Olga Mizrahi is een Superhost die haar ski lodge met drie slaapkamers in Californië openstelt voor reizigers vanuit de hele wereld. Verder werkt ze als een design- en marketingexpert en hebben tijdschriften zoals Forbes, Inc., en Fast Company over haar werk geschreven. Tijdens Airbnb Open 2016 deelde Olga haar visie en vier strategieën, over het echt laten opvallen van je advertentie, met andere verhuurders:

Focus op datgene wat je accommodatie uniek maakt: Airbnb biedt meer dan twee miljoen advertenties aan. Om gasten over te halen om jouw ruimte te kiezen in plaats van een andere, stelt Olga voor om de ‘unieke waardes toe te lichten’. Neem een paar minuten de tijd om na te denken over de dingen die jouw ruimte onderscheiden en speciaal maken: Kun je zeggen dat je prachtig en zacht beddengoed hebt? Of dat je ruimte een waanzinnig uitzicht heeft? Woon je wellicht dichtbij een bekende of grote attractie? Denk erover na om je advertentiebeschrijving en titel aan te passen en de focus op deze bijzondere aspecten te leggen. Je kunt meer aandacht en bovenal meer reserveringen krijgen als je de sterke punten van je ruimte beter belicht.

Gebruik je recensies: Olga adviseert iedereen om je eigen recensies goed door te lezen, omdat je daarin de beschrijvingen van details kan vinden die gasten zo waarderen. Wat is precies de reden dat je gasten jou en je advertentie een goede beoordeling hebben gegeven? Rekening houden met echte meningen en echte gasten is de meest betrouwbare manier om hierachter te komen.

Denk als een gast: Door taal te gebruiken die klopt en nauwkeurig is, kun je uitleggen wat je advertentie te bieden heeft, waardoor je jouw advertentie aantrekkelijker kan maken voor reizigers die op zoek zijn naar bepaalde voorzieningen. De advertentie van Olga in Mammoth Lakes legt bijvoorbeeld de nadruk op de uitstekende parkeermogelijkheden, omdat ze weet dat reizigers het prettig vinden dat ze hun ski-uitrusting makkelijk naar binnen kunnen dragen. Verder benadrukt ze dat haar huis een open haard heeft omdat ze weet dat skiërs het heerlijk vinden om te ontspannen bij het houtvuur na een lange dag op de piste.

Verblijf bij een lokale verhuurder: Ongeveer 60% van onze verhuurders heeft Airbnb nog nooit gebruikt als gast. Olga adviseert elke verhuurder om in ieder geval een nachtje bij een verhuurder in de buurt te overnachten. Tijdens je bezoek is het belangrijk om goed te letten op de interactie met de verhuurder, het proces van inchecken en uitchecken en de algehele ervaring. Het bezoek zal je allerlei nieuwe ideeën geven, over het verhuren zelf maar bovenal over gastvrijheid.