English中文DeutschEspañolFrançaisItaliano日本語한국어Portuguêsру́сский

Veel verhuurders bieden zowel de gehele woning, als een privé-kamer in die woning aan. Tot nu toe was het zo dat als je gehele woning gereserveerd was, de privé-kamer niet langer beschikbaar was, maar dat was niet zichtbaar in je kalender. En het omgekeerde gebeurde ook: als je privé-kamer gereserveerd was leek het op de kalender alsof je gehele woning niet meer beschikbaar was, terwijl jij nog wel beschikbaarheid had. Daardoor was het mogelijk dat er soms dubbele reserveringen waren als je er even niet aan had gedacht om je kalender onmiddellijk bij te werken.

Nu kun je de kalenders van je advertentie met elkaar koppelen, zodat de datums waarop jouw accommodatie niet beschikbaar is automatisch worden geblokkeerd. Jouw advertentie en alle advertenties die daaraan verbonden zijn, zullen worden geblokkeerd als je bevestigde reserveringen op Airbnb hebt (of reserveringen via andere verhuurorganisaties die jij in je kalender hebt gesynchroniseerd).  

Zo kun jij je advertenties aan elkaar koppelen: Ga naar je kalender en kies ‘Reserveringsinstellingen’. Je ziet dan een optie om je kalenders aan elkaar te koppelen, klik vervolgens op het pijltje >

Vervolgens selecteer je de advertentie waar andere advertenties aan gekoppeld zijn.

Tot slot selecteer je de advertentie(s) binnen de ‘hoofd-advertentie’ die je aan elkaar wilt koppelen en klik vervolgens op ‘Opslaan’. Je kalender zal dan automatisch bijhouden wat er daadwerkelijk beschikbaar is voor een reservering.

We hopen dat deze nieuwe functie je helpt om na te denken over innovatieve manieren om je ruimte te delen. Veel plezier met verhuren!