English中文DeutschEspañolFrançaisItaliano日本語한국어Portuguêsру́сский

Zonsondergang in de woestijn. Boomtoppen die reiken tot aan de wolken. Kronkelende wegen langs de kust. Als we dromen over reizen, dan dromen we in combinaties.

4cc56dba_original

Michelle is een verhuurder die een goed gevoel heeft voor de dromen van haar gasten. Ze woont in een huis met drie slaapkamers in de buurt Camps Bay in Kaapstad (Zuid-Afrika) met haar man Bernhard en hun twee jonge kinderen. Haar woning is gelegen in een spectaculair landschap, met bergen aan de ene kant en stranden aan de andere kant. Reizigers zijn ontzettend gecharmeerd door de betoverende omgeving en comfortabele open woonkamer.

Michelle houdt van het huis omdat het een afspiegeling is van haar grootste passie: het ontdekken van de bergen en stranden met haar familie. “De ziel van dit huis bestaat uit de vier elementen,” zegt ze. “We zijn hier natuurlijk buiten, tussen alle bomen en natuur, maar we zijn erin geslaagd om dat naar binnen te brengen, het huis in.”

Elk jaar erkent de Airbnb community de buitengewone gastvrijheid van sommige verhuurders met een Host Award tijdens de Airbnb Open. Vorig jaar november in Parijs, won Michelle de Unieke Advertentie award ter ere van het prachtige en milieuvriendelijke ontwerp van haar huis. Gasten op Airbnb hebben het huis van Michelle een “absolute droom” en een “once-in-a-lifetime ervaring” genoemd.

91793b3c_original

Michelle heeft met verschillende specialisten en ontwerpers samengewerkt om een huis te ontwerpen waarin het idee van vrijheid en openheid centraal staat. “De architect heeft ons echt geholpen om van het huis een stromende en dynamische eenheid te maken,” zegt ze.

Michelle is een toegewijde moeder die ervan houdt om haar kinderen van alles te leren over de tuin. Haar zorg voor de natuur is zichtbaar in de zachte en sensitieve benadering naar zowel de natuur als de architectuur. Ze gelooft dat haar huis uniek is door de manier waarop het integreert met de natuurlijke omgeving.

Michelle ziet overeenkomsten tussen het verhuren en het ouderschap omdat ze meent dat gastvrijheid er voor een groot deel uit bestaat om voor andere mensen te zorgen en er zeker van te zijn dat ze alles hebben om zich veilig en op hun gemak te voelen. Ze is daarom ook ontzettend blij dat haar huis een plek kan zijn waar gasten kunnen genieten, ontspannen en inspiratie opdoen.

_AirBNB_11

“We hebben ontzettend veel geluk dat we hier kunnen wonen,” zegt ze, “Ik heb een speciale band met het huis omdat deze plek het mogelijk maakt om in contact te komen met gasten en je krijgt zo ontzettend veel terug van mensen als je aardig en zorgzaam bent.”