中文EnglishDeutschEspañolFrançaisItaliano —  日本語한국어Portuguêsру́сский

Veel verhuurders merken seizoensgebonden verschuivingen op in het aantal reserveringen dat zij ontvangen, maar soms is het ingewikkeld om te begrijpen wat precies van invloed is op de reistrends. Bola Akinsanya, Host Engagement Specialist en Carla Pellicano, Product Manager for Pricing and Availability, geven een zogeheten webinar van 45 minuten waarin zij je alles uitleggen over seizoensgebonden reserveringen. Ze zullen je tips geven over het aanpassen van je prijs en de instellingen van je kalender, zodat je het hele jaar door gasten kan ontvangen. Kijk mee en deel je vragen via de chat—we zullen er zoveel mogelijk beantwoorden.

Wanneer: Woensdag, 16 september om 11:00 PDT (GMT-7)

Registreer van te voren: https://cc.readytalk.com/r/9sxuhuagck06&eom Registreer je op tijd door op deze link te klikken en wij sturen je een herinnering als de webinar gaat beginnen.

Toegang online: Voor zowel de audio als de bijbehorende visuele presentatie ga je naar deze link:
https://cc.readytalk.com/r/9sxuhuagck06&eom
Voer hier je conference ID 5784595 in.

Toegang via Telefoon: Je kunt ook meeluisteren door te bellen naar (844) 229-8345 in de VS & Canada of (815) 680-6073 voor internationale gesprekken. Helaas is het internationale nummer niet gratis.

Als je niet mee kan doen, zorg er dan in ieder geval voor dat je onze blog post leest met de samenvatting van onze presentatie. De voertaal van de webinar is Engels, maar de blog post zal ook beschikbaar zijn in andere talen.