中文EnglishDeutschEspañolFrançaisItaliano —  日本語한국어Portuguêsру́сский

Veiligheid is onze allerhoogste prioriteit bij Airbnb. We zijn constant aan het werk om functies te ontwikkelen die jij kan gebruiken om voor een veiliger en comfortabeler verblijf van je gasten te zorgen. We zijn dan ook ontzettend blij dat we je vandaag mogen vertellen dat we twee programma’s hebben ontworpen om de Airbnb community te helpen.

Rook- en Koolmonoxidemelders
Alle experts zeggen hetzelfde: het installeren van een rook- en koolmonoxidemelder is een van de meest belangrijke dingen die je kan doen om je huis veiliger te maken. Wij moedigen onze verhuurders aan om zo’n melder te installeren en het toe te voegen aan je voorzieningenop je advertentie pagina als je een functionerende melder hebt geïnstalleerd.

We willen het graag nog makkelijker voor je maken om zo’n melder in je huis te installeren. Vanaf vandaag kunnen Airbnb verhuurders wereldwijd gemakkelijk en snel, een rook- en koolmonoxidemelder bestellen via onze website. De prijzen zullen variëren, afhankelijk van je locatie, maar de gemiddelde kosten bedragen $40. Dit bedrag zal ingehouden worden op je uitbetaling van toekomstige reserveringen. De eerste 25.000 in aanmerking komende verhuurders die een melder bestellen zullen ‘m gratis krijgen (voorwaarden en uitsluitingen zijn van toepassing – klik hier voor meer informatie). Als je geen melder hebt geïnstalleerd, dan kun je er vandaag een bestellen.

Veiligheidskaarten voor Advertenties

Geef je gasten de belangrijkste informatie rondom veiligheid zodat iedereen een veilige reis heeft.

Alle verhuurders zullen nu de mogelijkheid hebben om een veiligheidskaart toe te voegen in de tab Veiligheid in Huis, in de sectie ‘Advertentie Beheren’ van hun dashboard. Op deze kaart staat belangrijke informatie die verhuurders aan hun gasten kunnen geven, zoals alarmnummers, de locaties van rookmelders en brandblussers en nooduitgangen. De kaart ziet er zo uit:

NL

Nadat je deze kaart online hebt ingevuld zullen gasten het kunnen zien nadat ze een reservering bij jou hebben gemaakt. Je kunt de kaart heel eenvoudig uitprinten en ophangen in je huis en als gasten dat willen dan kunnen ze zelf ook een kopie afdrukken of meenemen. Op dit moment is de kaart alleen nog beschikbaar via de computer, maar we werken er hard aan om dit ook toegankelijk te maken op je telefoon.

Dit programma is een aanvulling op onze bestaande functies die onze verhuurders rust en vertrouwen geven, zoals de Verhuurdersgarantie van €800.000 om schade aan je ruimte te dekken. We hebben ook gezorgd voor een $1 Miljoen Verhuurders Protection Insurance liability programma in de Verenigde Staten en we werken er hard aan om dit programma internationaal in te zetten. Ondertussen blijven we bouwen aan nieuwe manieren en programma’s om ervoor te zorgen dat jij veilige, plezierige en comfortable ervaringen aan kan bieden aan gasten van over de hele wereld.