Het is je misschien al opgevallen dat je inbox nog beter en overzichtelijker is geworden. Wij wilden ervoor zorgen dat je alle details, over reserveringen en tarieven, snel bij de hand hebt als je berichten uitwisselt met je gasten.

Als je nu een bericht stuurt aan een reiziger dan zie je altijd hun profielfoto, een korte biografie en de verificatiedetails. En zij kunnen natuurlijk ook jouw foto en bio zien.

Wanneer je nu vragen beantwoord over een reserveringsaanvraag of een bevestigde reservering dan kun je dat direct terugzien in je reserveringsstatus. Bovenaan je berichtenreeks kun je meteen reageren op aanvragen in afwachting, of een aanvraag vooraf goedkeuren, afwijzen of een speciale aanbieding sturen. Verder hebben we op alle berichten in een gesprek een soort tijdstempel geplakt, waardoor het nog makkelijker is om bij te houden wanneer ze zijn verstuurd.

Tot slot hebben we aan de linkerkant van je scherm een helder prijsoverzicht toegevoegd, waar je handig naar kan refereren in je contact met gasten. Dit kan je helpen om beslissingen te maken over aanvragen of speciale aanbiedingen – zonder dat je de inbox hoeft te verlaten.

Wij willen niets liever dan het verhuren nog makkelijker en plezieriger te maken voor jou en we hopen dan ook dat deze veranderingen, gebaseerd op jouw feedback, daarbij kunnen helpen.