English中文DeutschEspañolFrançaisItaliano日本語한국어 — ру́сский — Português

Het is behoorlijk lastig om een advertentie uit te kiezen. Stel je voor hoe een reiziger zich voelt als hij, of zij, op zoek is naar die ene speld in de hooiberg tussen de miljoenen advertenties die wereldwijd op Airbnb staan. We weten met hoeveel zorg en aandacht jij je advertentie gemaakt hebt — en wij willen je helpen om op te vallen.

We zijn op zoek gegaan naar nieuwe manieren om de informatie waar reizigers voornamelijk naar op zoek zijn, de prijs en de beschikbaarheid, duidelijker weer te geven. Ons doel is om meer interesse en aandacht voor je advertentie te genereren, waardoor je uiteindelijk meer reserveringen zult ontvangen.

Tot nu toe hebben onze nieuwe tools dat goed gedaan! Langzaam introduceren we deze mogelijkheid voor meer reizigers en we willen je laten weten wat je kan verwachten. Hier kun je een paar van de berichten lezen die we weergeven in de zoekresultaten van reizigers om je advertentie zo beter onder de aandacht te brengen:

  • Ze kunnen verblijven in een erg gewilde accommodatie: Als je advertentie vaak gereserveerd is op de dagen die jij als ‘beschikbaar’ hebt aangegeven op de kalender en het is toevallig beschikbaar op de dagen dat een reiziger wilt komen dan krijgen zij een bericht te zien waarin zoiets staat als: “Dit is een zeldzame vondst. De ruimte van deze verhuurder is meestal volgeboekt.” We willen hiermee duidelijk maken dat als ze bij jou willen verblijven, ze snel zullen moeten reserveren.
  • Ze kunnen korting krijgen voor een verblijf op de lange termijn: Als je korting geeft op het nachttarief bij een verblijf van langer dan een week of een maand, dan geven wij dat prominent weer op je advertentiepagina. Deze informatie was altijd al beschikbaar — we maken het alleen beter zichtbaar. We willen dat reizigers weten wat ze kunnen besparen door langer in een ruimte te verblijven.
  • Ze kunnen in een populaire buurt verblijven: Vergelijkbaar met ‘de zeldzame vondst’ worden reizigers ook hier aangemoedigd om snel te reserveren — gebaseerd op de beschikbaarheid bij jou in de buurt. Als iemand op zoek is naar een accommodatie in een gebied waar weinig advertenties beschikbaar zijn, dan zien zij zo’n soort van bericht: “Nog maar 15 woningen beschikbaar voor deze data. Het is aan te raden om nu te reserveren.”
  • Ze kunnen nog steeds een geweldige advertentie vinden: We willen niet dat reizigers een geweldige advertentie mislopen, zoals die van jou, omdat ze te lang gewacht hebben met reserveren. Als iemand nu op zoek is naar een accommodatie voor een reis binnen een week, dan zien zij het volgende bericht: “Je reis is al over drie dagen. Let op of je ergens de bliksemflits ziet, zodat je nog sneller kan reserveren.” Dit zorgt ook voor extra aandacht voor advertenties die Direct Reserveren hebben ingeschakeld.

We hopen dat deze nieuwe ontwikkelingen je helpen om de reserveringen te krijgen die jij wilt! Deel alsjeblieft je feedback met andere verhuurders in ons nieuwe Community Centrum.