English  Español  中文 —  Deutsch  Français  Italiano — 日本語  한국어  русский  Português  Nederlands

Joe ‘Joebot’ Zadeh is de VP Reizen, hoofd van het team Ervaringen en een van de eerste medewerkers van Airbnb. Het is zijn missie om van Airbnb een one-stop-shop voor reizen te maken, en dat de reis makkelijk en magisch is voor het hele gezin. Hij wil met de gehele community van aanbieders van Ervaringen delen wat er gaande is in de wereld van Ervaringen en wat hem inspireert.

Bedankt dat jullie onderdeel zijn van de community van aanbieders van Ervaringen. De lancering van ervaringen was het belangrijkste moment in de geschiedenis van het bedrijf, en we wilden dat spannende moment delen en vieren met degenen die het mogelijk hebben gemaakt: jullie, de hosts. Dit speciale gedeelte van onze geschiedenis zou niet succesvol of zelfs mogelijk zijn geweest zonder jullie.
Het goede nieuws is dat we aan het groeien zijn. Alleen al in 2017 zijn we 12 keer groter geworden. We begonnen in november 2016 met 12 steden en hebben nu meer dan 3.000 ervaringen in meer dan 35 steden. We zijn begin september begonnen met meer dan 30 ervaringen in Madrid en kijken uit naar onze lancering in New York City, later deze maand. Dit jaar alleen al hebben ongeveer 100.000 gasten een Airbnb-ervaring gereserveerd. Jullie bieden hoogwaardige ervaringen aan onze gasten en veranderen de toekomst van het reizen.

Ik ben ook super enthousiast over de updates van het product: jullie kunnen de ervaring nu meerdere keren per dag aanbieden en binnenkort kunnen jullie een minimumleeftijd selecteren voor je ervaring, zodat kinderen ook kunnen deelnemen, als dat past bij de ervaring.
In de aankomende maanden gaan we ook de kalender verbeteren, zodat je die beter kunt beheren. Je kunt je prijs ook aanpassen per keer, je ervaring makkelijker bewerken, meer controle krijgen over de foto’s, en toegang krijgen tot handige bewerkingstools voor foto’s.
Er zijn 100 ervaringen met sociale impact op Airbnb. Deze speciale ervaringen worden gehost door een medewerker of donateur van een non-profitorganisatie. De activiteiten variëren, maar Airbnb ziet altijd af van de kosten, zodat 100% van de opbrengsten van de reservering naar de non-profitorganisatie gaat. Sinds we ermee begonnen in 2016 is er al bijna $500.000 USD naar deze non-profitorganisaties gegaan. Onze visie is om empathie op te wekken voor, en bekendheid te geven aan, inspirerende goede doelen over de hele wereld.


Zelf vind ik de ervaring met sociale impact van Dave uit Seattle heel inspirerend, ‘Wolf Encounter’. Het was echt een ongelooflijke ervaring. Als je de wolven voor het eerst ziet, ben je geschokt hoe groot en mooi ze zijn. Maar wat de ervaring zo speciaal maakte voor mij waren de host, Dave, en zijn verhaal. Door zijn ervaring met het organiseren van ervaringen kan hij er nu van rondkomen en zijn opvangcentrum onderhouden, wat hij jarenlang vrijwillig deed en wat af en toe werd gesponsord door scholen en donatiecampagnes. Door het hosten van een ervaring heeft Dave een geweldige inkomstenbron aangeboord voor het welzijn van zijn dieren.
Het ervaren van deze invloed op het leven van hosts is ontzettend enerverend. In een wereld met miljarden mensen is het moeilijk om je voor te stellen dat er miljoenen hosts zijn die hun unieke, niet-erkende passies willen delen.

We willen jullie bedanken dat jullie zulke geweldige leden van onze community zijn. Met jullie passie en toewijding veranderen we samen de manier waarop mensen reizen.