English  Español  中文 —  Deutsch  Français  Italiano — 日本語  한국어  русский  Português Nederlands

Ons onderzoeksteam sprak met reizigers van over de hele wereld en bekeek hoe potentiële gasten jouw ervaringspagina’s beoordeelden. We hebben twee dingen geleerd: potentiële gasten willen voordat ze boeken graag meer te weten komen over de passie en expertise van een host. Ten tweede willen gasten een beter idee krijgen van wat ze precies tijdens jouw ervaring gaan doen.

Ons designteam kwam aan de hand van deze resultaten met een verbeterd ontwerp voor de ervaringspagina. Deze updates aan het ontwerp van de ervaringspagina hebben als doel om de unieke waarde van jouw ervaring beter naar boven te brengen. De aankomende weken zal je verbeteringen zien aan het ontwerp van je ervaringspagina – waarbij de eerste versie al binnen enkele dagen voor gasten zichtbaar zal zijn.

Bekijk hieronder de eerste versie van het nieuwe ontwerp en enkele tips van het team over het optimaliseren van jouw pagina voor deze update.

Wat je moet weten:

1. Ontdek hoe deze updates ervoor zorgen dat de pagina van jouw ervaring er meer gestroomlijnd uitziet. Maak gerust wat aanpassingen aan de beschrijving van je ervaring. Hier zijn een paar suggesties:

  • Overweeg om het gedeelte ‘Over je host’ bij te werken, want dit staat nu centraal op je pagina.
  • Door een foto van jezelf toe te voegen aan je profiel, schep je vertrouwen bij gasten. We raden je aan om een recente en duidelijke foto te uploaden.   
  • Je kunt ook de velden ‘Wat we gaan doen’ en ‘Waar ik voor zorg’ bijwerken, aangezien die nu bovenaan je ervaringspagina staan.  

2. Heb je het nieuwe veld ‘Inspanningsniveau’ al gezien? Werk je ervaring bij om een van de vijf verschillende inspanningsniveaus te kiezen:

  • Vooral zittend
  • Laag (bijvoorbeeld een beetje wandelen)
  • Gemiddeld (bijvoorbeeld een stuk fietsen op een voornamelijk vlakke weg)
  • Hoog (bijvoorbeeld meer dan een uur actief bewegen)
  • Zwaar (zoals een wandeltocht bergopwaarts over onverharde paden)

Opmerking: Foto’s van gasten staan er in deze eerste versie niet bij, maar zullen binnen enkele weken weer op je pagina verschijnen.

Houd je ervaringspagina goed in de gaten voor meer verbeteringen die binnenkort te zien zijn! Is er nog een functie die jij graag ingebouwd zou zien? Laat het ons weten door je feedback naar ons team te sturen.