English  Español  中文 —  Deutsch  Français  Italiano — 日本語  한국어  русский   Nederlands

Wanneer je jouw ervaring voor het eerst publiceert, heb je de mogelijkheid om eerst verbeteringen aan te brengen die je zullen helpen om succes op de lange termijn te behalen. Hier zijn enkele eenvoudige manieren om te beginnen.

Begin met vrienden en familie.

Denk erover na om je ervaring eerst met vrienden en familie te delen, als een kans om een gevoel te krijgen voor wat het is om deze ervaring te hebben en krijg feedback van mensen die jij vertrouwt.

Vraag om feedback.

Het maakt niet uit wie je gasten zijn, zorg ervoor dat je een vanzelfsprekend punt vindt tijdens, of aan het einde van de ervaring om je gasten om feedback te vragen. Hiermee kun je aanpassingen maken waar je anders misschien niet op had geanticipeerd en zorgen voor een comfortabelere en betere ervaring voor toekomstige gasten.

Ontvang tips van andere hosts.

Andere ervaren hosts zijn een geweldige bron voor advies over manieren om je ervaring vorm te geven en te verbeteren. Probeer als gast een ervaring op te doen en contact te maken met je host of deel te nemen aan een Airbnb-meetup.

We vroegen enkele van onze gevestigde hosts om te delen wat voor hen werkte bij het lanceren en verfijnen van hun ervaringen:

Zorg dat je een hoop feedback van vrienden en familie krijgt en experimenteer met verschillende prijzen om te zien wat het beste werkt. Wanneer je het punt hebt bereikt waarop mensen beginnen te boeken, weet je dat je goed zit en dan zal de positieve mond-tot-mondreclame zich verspreiden.

– Travis, host van Find zen balancing rocks in San Francisco


Toen we net waren begonnen, vroegen we onze vrienden om onze ervaring te reserveren. Hierdoor konden wij hun eerlijke feedback krijgen en werd er voor ons heel veel duidelijk: we moesten de tijden aanpassen om op die manier de middag warmte te vermijden, snacks aan te bieden, bescherming tegen de zon en dat de hoogste vraag in het weekend was.

– Jessie and Thomas, hosts van The Hollywood Sign Hike in Los Angeles


Toen ik mijn bedrijf begon, probeerde ik mensen in mijn netwerk (familie, vrienden, vrienden van vrienden) tegen een gereduceerd tarief op mijn tours te krijgen en mee te nemen.

– Alexandra, host van Find peace amongst the gum trees en Hike to the city’s limit in San Francisco