Μας έχετε πει ότι η διαχείριση των κρατήσεων από το σπίτι ή όπου κι αν βρίσκεστε θα μπορούσε να είναι ευκολότερη και πιο συνεπής. Όπως κάναμε και με τις αλλαγές στη λίστα των κρατήσεών σας, ακούσαμε τα σχόλιά σας, μελετήσαμε τις ανησυχίες των οικοδεσποτών που εκφράστηκαν με την ομάδα υποστήριξης της κοινότητας και πραγματοποιήσαμε ερευνητικές μελέτες για να καταλάβουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Αυτή είναι μόνο μια ιδέα για τις επερχόμενες αλλαγές που βασίζονται στη συνεισφορά σας.

Συνεπείς πληροφορίες όπου κι αν πάτε

Σύντομα, είτε διαχειρίζεστε κρατήσεις στην εφαρμογή ή στην ιστοσελίδα της Airbnb, θα έχετε στη διάθεσή σας τα ίδια στοιχεία κράτησης. Επιπλέον, οπουδήποτε βλέπετε μια κράτηση, στο ημερολόγιό σας, στη συνομιλία μέσω μηνυμάτων, στον πίνακα διαχείρισής σας ή στη λίστα των κρατήσεών σας, θα μπορείτε να αναλάβετε δράση απευθείας σε αυτήν την οθόνη, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι πιο γρήγορο και πιο αποτελεσματικό για εσάς να χειρίζεστε κάθε κράτηση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις και τους επισκέπτες

Σας δίνουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση κάθε κράτησης. Επίσης, θα λαμβάνετε περισσότερες πληροφορίες για τον επισκέπτη που σχετίζεται με κάθε κράτηση χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κλικ στο προφίλ του. Θα γνωρίζετε πόσο καιρό είναι στην Airbnb, ποιες γλώσσες μιλάει και αν είναι οικοδεσπότης όπως εσείς, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε αποφάσεις για την κράτηση με αυτοπεποίθηση και να επικοινωνείτε με τους επισκέπτες σας αποτελεσματικά και γρήγορα, όλα από μία οθόνη.

Περισσότερα στοιχεία πληρωμής

Μας έχετε πει ότι θα θέλατε οι αναμενόμενες ημερομηνίες πληρωμής σας να είναι ακόμα πιο ορατές. Πολλοί οικοδεσπότες κάλεσαν την ομάδα υποστήριξης της κοινότητάς μας σχετικά με αυτό το θέμα, έτσι διασφαλίσαμε ότι οι ημερομηνίες πληρωμής οικοδεσπότη είναι πιο εύκολο να βρεθούν. Έχουμε προσθέσει έναν σύνδεσμο στο ιστορικό συναλλαγών σας και τις αναμενόμενες ημερομηνίες πληρωμής μαζί με κάθε κράτηση.

Απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις σας, ακριβώς εκεί που τις χρειάζεστε

Μελετώντας τα είδη των ερωτήσεων που εμφανίζονται πιο συχνά για τα αιτήματα και τις κρατήσεις, καταφέραμε να προβλέψουμε ποιες απαντήσεις μπορεί να σας φανούν πιο χρήσιμες βάσει της κράτησης που διαχειρίζεστε αυτήν τη στιγμή. Προσθέσαμε συνδέσμους σε συγκεκριμένες συχνές ερωτήσεις σχετικές με την κράτηση στο κάτω μέρος κάθε κράτησης, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όταν τις χρειάζεστε.

Πιο συνεπή εργαλεία και προβολή

Προηγουμένως, αν είχατε ενεργοποιημένη την Άμεση κράτηση για μια καταχώρηση, μπορούσατε να κρατήσετε ημερομηνίες μόνο όταν προεγκρίνατε έναν επισκέπτη στην ιστοσελίδα. Τώρα μπορείτε να το κάνετε και στην εφαρμογή. Και η λειτουργία προσωπικών σημειώσεων, η οποία ήταν προηγουμένως διαθέσιμη μόνο στο ημερολόγιο, είναι πλέον διαθέσιμη οπουδήποτε βλέπετε μια κράτηση.

Όλες αυτές οι βελτιώσεις έρχονται για εσάς τους επόμενους μήνες και ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσουν να διαχειρίζεστε γρήγορα τις κρατήσεις σας. Ευχαριστούμε όλους τους οικοδεσπότες που μας ενημέρωσαν και συμμετείχαν σε ομάδες εστίασης. Πείτε μας τη γνώμη σας για αυτές τις αλλαγές και για άλλες που θα θέλατε να δείτε.