Rekli ste nam da upravljanje rezervacijama iz udobnosti vlastitog doma ili u pokretu može biti jednostavnije i ujednačenije. Kao što smo učinili i kod izmjena vezanih uz popis rezervacija, i ovaj smo put uvažili vaše komentare, proučili probleme koji muče domaćine i koje su iznijeli službi za podršku članovima zajednice, te proveli istraživanje kako bismo saznali kako vam možemo pružiti još bolje iskustvo. Pogledajte nadolazeće izmjene proizašle iz vaših prijedloga.

Ujednačene informacije, ma gdje bili

Bez obzira na to upravljate li rezervacijama putem Airbnbove aplikacije ili internetske stranice, dostupni će vam biti identični podaci o rezervacijama. Osim toga, gdje god budete pregledavali rezervaciju – u kalendaru, razgovoru, na kontrolnoj ploči ili popisu rezervacija – moći ćete izvršiti potrebnu radnju na tom zaslonu, što znači da će vam upravljanje svakom rezervacijom biti brže i učinkovitije.

Više detalja o rezervacijama i gostima

Pružat ćemo vam konkretnije informacije o statusu svake rezervacije. Dobit ćete i više podataka o gostima za svaku rezervaciju, a da pritom ne morate kliknuti na njihov profil. Znat ćete koliko dugo su članovi Airbnba, koje jezike govore te jesu li i oni domaćini, pa ćete moći donositi informirane odluke u pogledu rezervacija i komunicirati s gostima učinkovito i brzo, a sve to na jednom zaslonu.

Više detalja plaćanja

Rekli ste nam da želite da očekivani datumi isplate budu još vidljiviji. Mnogi domaćini obratili su se našoj službi za podršku članovima zajednice u vezi s time, pa smo se pobrinuli da datume isplate bude lakše pronaći. Dodali smo poveznicu na vašu povijest transakcija i očekivane datume isplate uz svaku rezervaciju.

Odgovori na česta pitanja, točno tamo gdje ih trebate

Nakon što smo proučili vrste pitanja koja se najčešće javljaju u pogledu upita i rezervacija, uspjeli smo predvidjeti koji bi vam odgovori mogli najviše pomoći, ovisno o rezervaciji kojom trenutno upravljate. Na dnu stranice svake rezervacije dodali smo poveznice na česta pitanja koja se odnose na rezervacije kako biste mogli dobiti potrebne informacije kad god vam zatrebaju.

Ujednačeniji alati i preglednost

Ako ste ranije u oglasu imali uključenu opciju Instant rezervacije, datume ste mogli čuvati samo ako ste predodobrili gosta na internetskoj stranici. Sada to možete i putem aplikacije. A značajka privatnih napomena, koja je prethodno bila dostupna samo u kalendaru, sada je dostupna svugdje gdje možete vidjeti rezervaciju.

Sva ta poboljšanja uvodimo u sljedećih nekoliko mjeseci i nadamo se da će ubrzati postupak upravljanja rezervacijama. Zahvaljujemo svim domaćinima koji su nam dali komentare i bili u fokus-grupama. Recite nam što mislite o tim i drugim izmjenama koje biste željeli vidjeti.