Μας είπατε ότι η Λίστα Κρατήσεων είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τη διαχείριση της καταχώρησής σας στην Airbnb, οπότε θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι διαθέτει τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε. Ρωτήσαμε τους οικοδεσπότες του Κέντρου Κοινότητας για το πώς χρησιμοποιείτε τη Λίστα Κρατήσεων και ποιες βελτιώσεις θα θέλατε να δείτε. Στη συνέχεια, σχεδιάσαμε τη σελίδα από την αρχή, ενσωματώνοντας μερικές αλλαγές από τα σχόλιά σας.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις βελτιώσεις που μπορείτε να περιμένετε:

Ευκολότερη πρόσβαση: Πολλοί από εσάς μας είπατε ότι ήταν δύσκολη η αναζήτηση της Λίστας Κρατήσεων. Για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ζήτημα, προσθέσαμε έναν σύνδεσμο στην κύρια πλοήγηση στο επάνω μέρος της σελίδας σας (στα δεξιά της ενότητας Μηνύματα). Τώρα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς τη δημιουργία σελιδοδείκτη.

Καλύτερη πλοήγηση: Καθώς προσθέταμε πληροφορίες στη Λίστα Κρατήσεων με την πάροδο των ετών, έγινε δύσκολη η γρήγορη αναζήτηση για τις λεπτομέρειες που θέλατε. Έτσι μετακινήσαμε κάποιες πληροφορίες για να κάνουμε τη σελίδα πιο καθαρή και πιο διαισθητική.

Οι σημαντικότερες πληροφορίες παρατίθενται στις στήλες. Κάντε κλικ στο κουμπί Λεπτομέρειες στη δεξιά στήλη, για να ανοίξετε τη σελίδα της κράτησης σε πλήρη προβολή, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης πληρωμής, των επιπλέον επισκεπτών (αν υπάρχουν), της πολιτικής ακύρωσης και άλλων πληροφοριών. Επίσης, επανασχεδιάσαμε τη σελίδα για να είναι πιο φιλική προς την εκτύπωση, έτσι ώστε οι αναφορές που μπορείτε να κατεβάσετε να είναι ευκολότερες στην ανάγνωση.

Λειτουργίες ταξινόμησης και φιλτραρίσματος: Προσθέσαμε δυνατότητες ταξινόμησης και φιλτραρίσματος για να σας δώσουμε περισσότερους τρόπους εμφάνισης της λίστας των κρατήσεων σας. Μπορείτε πλέον να εμφανίσετε τις κρατήσεις σας από την ενότητα Επερχόμενες ή Όλες, καθώς και από την ταξινόμηση κατά τις ημερομηνίες που έχετε κάνει κράτηση. Θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε λειτουργίες ταξινόμησης και φιλτραρίσματος, για αυτό μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις.

Λίστα Κρατήσεων με δυνατότητα λήψης: Η Λίστα Κρατήσεών σας είναι πλέον περισσότερο ευέλικτη. Μετά από απαίτηση της πλειοψηφίας, προσθέσαμε μια ολοκαίνουργια λειτουργία εξαγωγής. Πλέον μπορείτε να εξάγετε ολόκληρη τη Λίστα Κρατήσεών σας ως αρχείο CSV (τιμές διαχωρισμένες με κόμμα), το οποίο μπορείτε να ανοίξετε στο Excel ή σε άλλη εφαρμογή που υποστηρίζει υπολογιστικά φύλλα.

Εύκολα προσβάσιμος συγχρονισμός ημερολογίου: Μπορείτε πλέον να βρείτε τη λειτουργία συγχρονισμού ημερολογίου ευκολότερα κάτω από το μενού Εξαγωγή στην επάνω δεξιά μεριά της Λίστας Κρατήσεων. Μπορείτε να εξάγετε τις κρατήσεις σας σε οποιοδήποτε ημερολόγιο που χρησιμοποιεί τη μορφή iCalendar, όπως το Ημερολόγιο Google.  

Ενοποιημένο μενού ενημέρωσης: Έχετε ακόμα στη διάθεσή σας όλες τις ενέργειες ενημέρωσης που μπορείτε να λάβετε για μια συγκεκριμένη κράτηση, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών Κλήση, Email ή Ακύρωση. Μετακινήσαμε αυτές τις λειτουργίες σε ένα υπομενού στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ στις τρεις τελείες στη δεξιά μεριά του κουμπιού Λεπτομέρειες. Σε αυτό το μενού θα βρείτε επίσης τον αριθμό κράτησης και τα τιμολόγια ΦΠΑ (εφόσον υπάρχουν), έτσι ώστε να είναι πάντα εύκολα διαθέσιμα.

Συνεχή σχόλια: Θέλουμε τη συνεχή συμμετοχή σας με σχόλια, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τη Λίστα Κρατήσεων. Για αυτό τον λόγο συμπεριλάβαμε μια ενότητα σχολίων στη σελίδα. Μπορείτε να υποβάλετε τις ιδέες σας ανά πάσα στιγμή για να κάνετε τη Λίστα Κρατήσεων ακόμα πιο ισχυρή.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες αλλαγές καθώς συνεχίζουμε την ενημέρωση της Λίστας Κρατήσεων!